Irritasjonsmomenter i hverdagen.

02/04/2012

For å være helt ærlig så er jeg egentlig ganske lykkelig om dagen. Jeg har en kjæreste som kliner med meg frivillig, jeg har sluttet å trene og jeg har en fungerende tv med tilkoblet Wii. Det at jeg fortsatt finner ting å irritere meg over skylder jeg derfor på det faktum at jeg må stå opp klokken 06:00 hver dag. Et umenneskelig tidlig tidspunkt, spør du meg.

Dette er mitt forsøk på å få ut litt aggresjon.

Vigdis.

”Vigdis” symboliserer alle sure og bitre hjelpepleiere som jobber på sykehjem over hele Norge. Dere kjenner til henne; huden hennes ligner på et oversiktsbilde i Google Earth, og hun snakker som en narkoman KOLS-pasient. Håret er alltid gulbleket, og hun bruker alle pauser hun får til å ta ”en sigg på verandan”. Selvfølgelig i full uniform, så hun stinker ut hele avdelingen etterpå.

Vigdis er heller ikke spesielt flink med pasienter.

Vigdis kan også finnes: bak kassen på Rimi, på lærerværelset eller på trygdekontoret til NAV.

Dubstep.

Dubstep er en forferdelig musikksjanger, med omtrent samme oppbygning som jazz  – totalt uforutsigbart og uten rytme. I tillegg til at det høres ut som en transformer i parringssesongen, så er det helt umulig å danse til. Jeg er ikke spesielt glad i dansing i utgangspunktet, men er promillen høy nok så hender det at jeg prøver meg på noen semi-rytmiske bevegelser jeg også. Det er ikke et fint syn, spesielt da den eneste måten å danse til dubstep på er å bevege seg som en epileptiker.

Jeg var nylig i Hemsedal, hvor afterskiene var sterkt preget av å prøve og ikke bli klemt i hjel av mennesker. Skrillex var tydeligvis en favoritt hos DJ-ene, så jeg sto ofte bare i to timer og lurte på hvordan jeg kunne bevege meg uten at det så ut som jeg hadde en hjernesvulst. Det var som en Zumba-time i en konsentrasjonsleir.

Mennesker som har vært på folkehøgskole.

Jeg vet ikke hva det er med folkehøgskoler som gjør alle om til gladkristne friluftsentusiaster, men noe er det! Jeg er overbevist om at det må være en form for sekt, hvor alle deltakerene blir hjernevasket til å bare snakke positivt om folkehøgskole livet ut. Jeg hadde en venn som kom hjem fra folkehøgskole en gang.

Mase på dere.

På grunn av dere så er jeg videre som finalist i Vixen Blog Awards, og jeg er så evig takknemlig at jeg skulle ønske jeg bare kunne rulle dere sammen, legge dere i lommen, og ha dere med meg rundt overalt. Tusen takk!

.. Tingen er den, at Vixen er som en 14 år gammel jente som bare må ha oppmerksomhet hele tiden. Derfor er det nå en ny stemmerunde, og siden jeg la alle kortene på bordet sist gang, så kan jeg egentlig ikke gjøre noe annet enn å be dere pent;

Jeg hadde satt utrolig stor pris på en stemme, så hvis du synes jeg fortjener å bli Årets Blogger: STEM HER!

Legger til katten igjen, for jeg følte den gjorde det store utslaget sist gang. Og som min mor pleide å si: ”Hvis noe fungerer, så er det ikke vits å forandre på det, men det sjokkgule håret og de rosa buksene får deg til å se ut som en veihore.”

 

– Hanne

 

Les også

 • Susanne

  Stemt 😀

 • Aurora

  Hahaha, moren min heter Vigdis og er hjelpepleier på et sykehjem.

 • http://huldra95.blogspot.com Nina

  Stemt! Og delt videre på fb.

 • Sara

  <3

 • http://Hannelm.wordpress.com Hanne

  Svært ofte viser det seg at mennesker jeg ikke liker har gått på folkehøyskole. Det høres jo ut som om de har det fint der, men herregud, jeg får makk av tanken på å gjenta leirskoleopplevelsen et helt år. Frivillig. Ngh. Har ellers sett en hel del Vigdis’er.

  • http://MclXCTxFjj Giulia

   Wow, wonderful blog lyuoat! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is magnificent, let alone the content!. Thanks For Your article about Jetzt erhc3a4ltlich: Adobe Photoshop Touch | TechnikObst .

 • Karoline

  Vel – jeg hatet å gå på folkehøyskole. Og irriterte meg like mye over den hjernevaskinga som foregikk der.

 • http://keowyn.blogg.no k.

  Jeg stemmer på deg. Litt fordi alle andre bloggene bortsett fra en i den kategorien heller burde vinne «Hvilken blogger kan vi sende til månen uten internettilgang» og definitivt hadde endt opp på min liste om jeg skulle laget en som denne, men mest fordi du fortjener det, og har en kul blogg. 😉

 • http://n3ver-d0ubt.tumblr.com/ Even

  Stemt, du er best!

  • http://tegnehanne.no Tegnehanne

   Herregud Even, tumblren din…. Den er helt fantastisk!

   • http://n3ver-d0ubt.tumblr.com/ Even

    Åhåhåhå, tusen takk!<3

 • Marte

  You made my day! Again.

 • http://fridaxiang.blogg.no/ frida xiang

  stemte på deg!! 😀

 • http://undulin.blogspot.com Hege

  Åh, jeg tror seriøst at Stavanger, (eller kanskje enda mer SANDNES egentlig), er Norges Vigdishovedstad. Vigdistettheten her er enorm, med 1 Vigdis per 4. innbygger. Jeg gremmes og dør litt inni meg.. Kudos for fremstillingen forresten. Meget realistisk og veldig tatt på kornet.

  FHS-folk er… ja.. jeg har egentlig ikke ord. Jeg deler din frustrasjon.. sukk!

  God helg!

  • http://tegnehanne.no Tegnehanne

   Hahaha, denne kommentaren fikk meg til å le høyt. Sandnes er virkelig Norges Vigdishovedstad!

  • http://noraraaum.blogspot.com Nora

   «Vigdistettheten her er enorm» – jeg dør xD

   • http://z4vaNKreq8L Jhonatan

    Wow, superb blog luyaot! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is wonderful, let alone the content!. Thanks For Your article about Jetzt erhc3a4ltlich: Adobe Photoshop Touch | TechnikObst .

  • http://linninotmeister.blogg.no/ Linn Halvorsen

   Hahhhaa! DØDE!

  • http://voosa.blogg.no Inger

   Fyttisvarte! Det var der mora mi var innlagt.. Det krydde av Vigdiser der! Ikke akkurat på hennes avdeling, der var det bare en, men de alle de andre! cx

 • http://marieriksenreitan.blogg.no Mari

  haha! herlig

 • http://iseliniselin.com iseliniselin

  Jeg har allerede stemt på deg 😀 Dette innlegget var helt fantastisk!!

 • Connie

  Jeg stemmer KUN på deg hvis du blogger litt oftere!! Okei, så stemmer jeg uansett, men da må du LOVE å blogge oftere.. SVERG på livet til katten på bildet eller noe.

 • AnneM

  Selvsagt stemmer jeg 🙂 Håper du vinner!

 • Martin

  De som sier at det var god mat på folkehøyskole ljuger. Vi skulle ha festaften med taco en kveld. Alle hadde gledet seg lenge. Så viste det seg at det ikke var kjøttdeig. Men små kjøtt…firkanter. Det var kvelden jeg mistet min kulinariske uskyld. I en tacovoldtekt.

  • Marie

   tror poenget var mer at tacoen på fhs er så dritt at alt annet de serverer blir digg.

 • http://ungdomsperioden.blogg.no ungdomsperioden – en blogg for ungdommer

  Haha!

 • Sandra

  Du fortjener mer å vinne enn noen av de andre syns jeg. Din blogg er rett og slett genial! Kjente meg litt igjen i det om folkehøgskole her, haha! Jeg har selv gått folkehøgskole og tenkte plutselig over ting… så har kanskje vært et irritasjonsmoment jeg å, Men folkehøgskolen var så fiiiint, alt var så perfekt på den tiden, skjønner godt hvorfor folk er litt sånn som du beskriver det 😛

 • http://nattehauk.wordpress.com Nattehauk

  Stemt 🙂
  Sjeft innlegg som vanlig… ler godt hver gang jeg 🙂

 • Kaisa

  Hahaha, vet om flere Vigdiser, og jeg irriterer meg like mye over dem som du jør! Digger deg, og har selvfølgelig stemt! 😀

 • http://audmarlen.com audm

  åhh, vigdis altså!! sykt irriterande. tiå jobd me na..

 • theasebastian

  ahaha, så veldig riktig alt sammen!

 • Maren

  Haha. Min slemme stemor heter Vigdis, og passer beskrivelsen perfekt!

 • Jeg kan ikke tegne jeg :(

  Du har glemt at samtlige som jobber på biltilsynet også er Vigdis! På biltilsynet dyrker dem vigdiser og selger dem!

 • http://www.shortiii88.blogg.no Marlene

  Jeg gikk to år på FHS og jeg kan ikke kjenne meg igjen i det du skriver 😛 Stortrivdes der, men maten var vel ikke så mye å skryte av..
  Ellers bra innlegg ^^

 • http://odinshjoerne.blogg.no/blogg.html Odin

  Da har man stemt, jeg skulle helst hatt konfettipistol og en sånn partyfløyte mens jeg trykka på «stem» men istedet måtte jeg nøye meg med en multivitaminpille og monsters vs. aliens med norsk dubbing. Jeg lover jeg skal prøve å gjøre mer ut av det neste gang for det fortjener virkelig bloggen din =o

  Det var faktisk du som inspirerte meg til å begynne å legge til hjemmelagde illustrasjoner på min egen blogg. Riktignok blir mine tegneskills målt opp mot dine som å sidestille en hardt rammet CP-pasient med Rimi-Hagen eller Vegard ullvang, men selv om tegningene mine suger så har jeg det moro mens jeg lager dem 😀

  Folkehøyskolefenomenet kjenner jeg absolutt igjen, det ligger ikke mindre enn to folkehøgskoler fra der jeg bor, og jeg har hatt venner som har gått på begge, og alle snakker de om det som om de hadde kommet tilbake fra den eneste krigen i verden hvor de fikk sukkerspinn og full kroppsmassasje av en dverg fra thailand hver eneste dag.

  Siden jeg er både NAV og Rema-bruker er jeg ofte i kontakt med vigdis, og jeg må si du beskrev henne utrolig godt. Det eneste jeg har å utsette på vigdisbiten av bloggen din var at du kom meg i forkjøpet og jeg må nå prøve å tenke ut noe nytt å blogge om. (true story)

  Utover det må jeg bare få påpeke at jeg er litt skuffa over at jeg ikke fikk noe svar på den eneste fanmailen jeg noengang har skrevet i hele mitt liv. Her satt jeg som en fjorten år gammel jente med togskinner og blekemiddel langt inn i lillehjernen og forfattet en velment fanmail, til tross for at jeg er en 31 år gammel menn, men svaret uteblir.
  Så jeg vil at når du tenker på meg, så skal du se for deg katten du tegna, etter at noen har MED VILJE, sparka til melkeskåla den OG rappa ett knippe nytrukken fisk fra den, samt ha beslaglagt ALLE lekene dens >:/

  Åkei, nå overdriver jeg massivt her, men det hadde vært kult med ett svar, og om du evt. gadd å sjekke ut bloggen min xD

  Keep on truckin’, og gjør det oftere om du får til 😀
  Odin

 • http://odinshjoerne.blogg.no/blogg.html Odin

  Og jeg aner ikke hvorfor jeg skrev som en dyslektiker i den forrige kommentaren min. *skam* Enten er jeg starstruck, eller bare rusten >.>

  • http://oMhabZuMghYp Francesca

   Wow, awesome blog lyuoat! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, let alone the content!. Thanks For Your article about Jetzt erhc3a4ltlich: Adobe Photoshop Touch | TechnikObst .

 • Vilde

  Stemt og på forhånd versegod. 😉

 • Tina

  Er kjæresten din han samme som tok deg med på konsert, som du mente mest sannsynlig ikke ville se deg igjen ;P?

  • http://tegnehanne.no Tegnehanne

   Jepp 😉

 • http://anantharika.wordpress.com anantharika

  Heia Hanne! 🙂

 • Ingrid

  Hahaha! Må le. 😀 BTW: Vigdis finnes også i en versjon med svart hår, da er selvfølgelig etterveksten blond<3 gotta love it

 • http://ellensoase.blogspot.com/ Ellen

  Stemme avgitt!
  Takk for at du sparket litt på hun Vigdis. Jeg kjenner at jeg alltid har en ladning med gamle Vigdiser jeg aldri fikk sagt meningen min til, fordi jeg ikke gad å la henne få mer på mølla si. Men jeg kunne godt stått på den balkomnegen og hylt mens jeg tømte askebegeret over henne – for at hun tar så sykt lite ansvar for stemningen, hvor enn hun befinner seg.

  God lørdag Hanne!

  Ellen

 • Ingrid

  Stemt:) Jeg kjenner ei Vigdis, hun er helt lik som din forklaring, haha!

  • http://8kAGzys20X Hamsa

   Super iniarmotfve writing; keep it up.

 • http://blogg.tinekatrine.com tinekatrine

  møter på mange vigdiser hos nav, alltid like gøy.

 • Vigdis

  D er jeg som sitter i rullestolen ;o/

 • Martine

  Alltid like genialt, Hanne!

 • http://mathildenicoline.tumblr.com Mathilde :)

  Kunne ikke vært mer enig i folkehøgskoledelen. Dritt lei av å høre om folkehøskoler!

 • Sunnmøringen

  Steik ka flenke du e! E fast leser å heilt avhengi =)

 • Matilde

  Hahaha fantastisk! Du fikk min stemme for lenge siden, jeg kommer aldri til å angre et sekund hvis du fortsetter sånn, ler meg ihjel! Vigdisene regjerer definitivt i skrankene på diverse legekontorer landet rundt!

 • http://homlepongane.blogspot.com Malin

  På folkehøyskole hadde vi ikke irritasjonsmomenter…. Just sayin’

  • http://r809UDi4sDo Malis

   Hey There. I found your blog using msn. This is a really well wrettin article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of Jetzt erhc3a4ltlich: Adobe Photoshop Touch | TechnikObst . Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

 • Elin

  Stemte på deg, jeg. Tøysete moteblogger finnes det rikelig av, du er original. Lykke til!

 • Marie

  Stemt 🙂

 • http://motionocean-siv.blogspot.com Siv

  Jeg stemmer SELVFØLGELIG!! 😀

 • Anonym

  Du er helt utrolig morsom! jeg elsker bloggen din! klart jeg stemmer på deg!

 • http://markussss.net/ Markus

  Jeg kjenner Vigdis igjen veldig god. Det er ganske mange av henne i Nord-Norge. I tillegg til det nevnte er hun veldig flink til å lage bamser og andre kosete dyr som sier god helg på Facebook.

 • http://tenkerinnen.blogg.no Elin

  Jeg jobber i hjemmetjenesten. Vår Vigdis heter Berit. Det finnes Vigdiser overalt!

 • http://www.dagensbeste.com Thorbjørn

  Du kan jo ikke ikke like dubstep, du er jo ung til og med. Det er sikkert fordi du ikke har gått på folkehøgskole.

 • Ann Kristin

  Haha, ler meg i hjel av deg ^^.
  Ps, har stemt 🙂

 • http://www.ellevillmusikk.blogg.no Emma Lovise – musikkblogg

  Vi har like følelsar rundt dubstep! .. iallfall når det kjem til å danse til det, haha 😀

 • Hilde

  Hahaha! Konge! Jeg føler AKKURAT det samme ang. Folkehøgskole! Ny fast leser kapret!

 • Hilde

  Ingenting som å lese bloggen din.. Digger din humor.. Stemmen går selvsagt til deg.. Selv om du alltid vil være min favoritt blogger da 🙂

 • N

  Disse jævla folkehøgskolefolka, de er overalt! Illustrasjonene av FHS er som tatt ut av livet mitt. Gud, er bare så frustrert. Haha! Og selvfølgelig har jeg stemt 🙂 Katten fungerer.

 • http://inmystrangeworld.wordpress.com Nina C.

  Har stemt på deg 🙂 Morsomt innlegg! Satt å småhumret her og katta mi så på meg med de store øyene og lurte på hva som feilte meg.

 • Tore

  Fant bloggen din utrolig random, men jeg digger den! Herlig vilkårlig! Er ikke enig med ditt hat for dubstep dog, men stemte på det til tross.

  • Tore

   og katten er jo så søt…

 • http://www.svanhildsier.blogg.no Svanhild

  HJERTE.

 • http://eliterese.wordpress.com/ Eli Terese

  Selvfølgelig går stemmen min til tegnehanne – en kvalitets blogg tvers igjennom!

  • http://NuMEB2uUsd James

   Wow, awesome blog laoyut! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is wonderful, let alone the content!. Thanks For Your article about Jetzt erhc3a4ltlich: Adobe Photoshop Touch | TechnikObst .

 • Elvira

  Jeg håper du vinner! Da kan jeg si til kjæresten min at grunnen til at jeg sitter og plager han i eksamensoppgaveskrivingen med høye latterkuler, er fordi jeg sitter og leser Norges beste (og morsomste) blogg! Akkurat nå har han nok et litt vanskelig forhold til deg. Det kan jeg egentlig si uansett. Du har en herlig blogg, Hanne! Heier på deg!

 • Anna

  Stemt!

  … Og du skuffer aldri! 🙂

 • http://blaamerker.blogspot.com Marte

  Jeg tror vi har jobbet med den samme Vigdis… 🙂 Men har gudsjelov ikke de samme folkehøyskolevennene, da hadde jeg havnet i fengsel.

 • Line

  Stemme avgitt!!! Kjempe moro blogg:) Anbefaler ikkje å lese den på ipod/ipad på buss/bybane, da det er heilt umulig å la vere å fnise/le høgt og dermed se/høres ut som ein tulling:s

 • http://michelleholvik.blogg.no Michelle

  Da har jeg stemt på deg,lykke til! 🙂

  • http://uHkPh4kB3G Richard

   Wow, fantastic blog lauyot! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is excellent, let alone the content!. Thanks For Your article about Jetzt erhc3a4ltlich: Adobe Photoshop Touch | TechnikObst .

 • http://www.miiniibee.blogg.no Monika k.

  Digger bloggen din!

 • http://www.sandlund.net Lattermild

  Ha. Fant ut at jeg kan stemme flere ganger ved å slette alle cookies fra Vixen mellom hver gang. Bonanza!

 • http://noraraaum.blogspot.com Nora

  omg jeg lo meg nettopp halvt ihjel her for meg selv,beste bloggposten på lenge. og jeg er 100% enig med alle de tre første punktene,særlig det om folkehøyskolefolk xD

 • Carina Beate

  Kreativitet må belønnes – stemme er avgitt 🙂 Lykke til!

 • http://nemitine.wordpress.vom Tine

  hehe jeg har jobba sammen med noen VIgdiser.. Men, på lærerværlset er det lite sånne… Man tror det, helt til man begynner å jobbe på en skole =)

  og folkehøgskole, tja… det er i allefall det beste som har skjedd i mitt liv.=)

  og, forresten, jeg har stemt på deg!

 • Anonym

  Love u

  • http://tegnehanne.no Tegnehanne

   <3

 • http://mssjackson.wordpress.com/ mssjackson

  Stemme avgitt 🙂

 • Kathrine

  Hanne. I love u. Takk for at du gjør dagen min finere. Hilsen en sykepleierstudent, som «feel ya pain, sistah»..

 • http://www.ordmedklang.blogspot.com Supertjej

  Stemt!
  Og det med folkehøgskule er heilt sant! Eg dør av må-klemme-må-være-sammen-savnar-alt-er-blitt-veggis-og-syr-klærna-mine-sjølv-fordi-eg-går-på-folkehøgskule.

 • http://llindaso.blogg.no Linda

  Jeg blir så trist hver gang jeg merker at innleggene dine går mot slutten. Skulle ønske de varte evig, så morsomme syns jeg de er! Stemmer glatt på deg!

 • Haha

  Kontaktlæreren min gikk på folkehøyskole ._. Forklarer en del…
  ^—-^
  ( O_O )
  ( U U )
  U—U

 • Bugg

  …..er epileptiker og synes kanskje dansekommentaren var overflødig..
  Ellers friskt pust. Venter litt med å like.

 • http://arum.blogg.no Sigri

  Stemte på deg forrige gang, og skal selvfølgelig stemme på deg denne gangen også. vil så gjerne se deg vinne 🙂

 • Lillan

  Katten funket akkurat så vidt denne gangen også 🙂
  (Men det går faen meg ikke en gang til – neste gang vil vi ha en tåredryppende sjiraff)

 • http://annabeate.blogg.no Anna

  Fantastisk! gjorde dagen. og veka, sjølv om det berre er mandag! Vigdis er overalt!

 • veslemøy

  Har stemt på deg, du er best!<3

 • http://linninotmeister.blogg.no/ Linn Halvorsen

  Hahaha, fantastisk!
  Tusen takk for en fantastisk fin start på en ellers slitsom og trøtt tirsdag morgen!
  Stemte med gleeede!
  Du må ha en herlig tirsdag videre! Uten Vigdiser… Helt 100 % enig med deg der…

 • http://www.viktoriastanker.blogg.no Viktoria Marie

  Kunne ikke vært mer enig når det kommer til folkehøgskole! Jeg har noen venner som har gått på folkehøgskole, og de er jo blitt totalt forandret på det ene året. Alt praten handler om skolen, ingenting er bedre enn det var der. Alle de beste vennene deres er der.. Det fikk jeg nemlig høre av min tidligere bestevenninne, takk for den. Plutselig var ikke jeg bra nok.
  Og, jeg har stemt på deg 😀

 • Nina Helèn M

  Hahahahaha. VIGDIS <3
  ler meg faktisk skakk ihjel, dama i kassa på nærbutikken er prikk lik. søtt.

  You make my day!

 • Maria

  Hvem er han typen din a? Han som ba deg med ut via en sang på et radioprogram eller noe? 😉

  • http://tegnehanne.no Tegnehanne

   Korrekt! 😉

 • madeleine

  hanne daa 😮 skrillex er ikke dubstep ( stoor missforståelse blant fjortiser) du må høre på skikkelig dubstep, sånn underground, ikke-mainstream dubstep! i challange you! høre jeg en challege acrcepted 😀 ? haha
  uansett, har selvfølgelig stemt på deg 😀 mitt høydepunkt i en ellers grå snøfullt (baah) hverdag.

 • http://ekfrase.wordpress.com Marit

  Deg mot Fotballfrue? Det er jo som… eh… Noe skikkelig teit mot noe sykt bra! Hallo! Bloggen din er jo faktisk noe man sitter igjen med noe bra etter å ha lest!

  Og, ja. Uten tvil. Det var helt klart katten som gjorde utslaget, altså. Ikke det at du alltid tar ting på kornet og skriver om ting folk kjenner seg igjen i. Lover.

 • http://www.aleksfotodagbok.blogg.no Aleksandra

  Jeg stemte på deg. Elsker innleggene dine og tegningene!

  • http://RsKtjsxjov9 Ekaterina

   I’ve read some good stuff here. Definitely worth bookmarking for resiiitvng. I wonder how much effort you put to create such a great informative web site.

 • Stine

  ahahaha! du gjør jobben min på sykehjemmet så utrolig mye morsommere 😀 Kjenner godt igjen en del av de kjerringene ja

 • http://jossejapan.blogspot.com Josse

  Hahah, jeg hører gjerne på (og danser til) dubstep, og har vært på folkehøyskole… :’)
  Stemte selvfølgelig likevel, du er best! 😀

 • anonym for jeg er ikek typen til å kommentere blogger og vil gjerne beholde det imaget

  jeg elsker deg når du oppdaterer. vinter=kjedelig. plis oppdater oftere. pliiis. pliiiis. pliiiis

  slenger på en mental pusekatt

 • http://www.ganzie.net Stina

  Jey, denne gangen rakk jeg å stemme. Krysser fingrene for at du vinner!

 • http://voosa.blogg.no Inger

  1. Jeg møtte «Vigdis» type dame når morra mi var lagt inn på sykehuset. Hun var fæl…
  2. Søstera mi gikk på folkehøgskole! FUCKTAHTSHIET! hun snakker om folka og den gode maten hele tiden. «SAUSEN TIL KANTINEDAMA ER MYE BEDRE EN MORMOR SIN!» sier hun når vi spiser. -.-
  3. Mora di høres kul ut! 😀 Veihore du cx

 • Ina c.

  Stemt! hvis du vinner så satser vi på 3 innlegg i måneden =D

 • http://fantasikluss.wordpress.com Camilla

  Nå angrer jeg ikke lenger på at jeg valgte å ikke dra på folkehøgskole, haha…

  Har stemt! 🙂

 • http://karinajakobsen.blogspot.com Karina J

  Fantastisk! Kjenner Vigdis så alt for godt selv.

 • http://www.nitsiirkla.blogg.no nitsiirkla

  Kan ikke du legge ut en video om hvordan man bruker ett tegnebrett? Hvilket tegnebrett har du, og hva anbefaler du til en «amatør»? 🙂

 • FHS

  Elsker folkehøyskolepoenget ditt!
  Hilsen tidligere folkehøyskoleelev som bare fikk dårlig mat

 • Camilla

  Åh, du treffer så på kornet. Fantastisk!

 • Anja

  «Jeg vet ikke hva det er med folkehøgskoler som gjør alle om til gladkristne friluftsentusiaster, men noe er det! Jeg er overbevist om at det må være en form for sekt, hvor alle deltakerene blir hjernevasket til å bare snakke positivt om folkehøgskole livet ut.»

  Hahaha. Snakk om å treffe spikeren på hodet!! Helt genial du!

  • http://mppE2xzeQVz Abegail

   Four score and seven minutes ago, I read a sweet arlctie. Lol thanks

 • Jeanett

  Digger bloggen din, du får meg til å le meg ihjel hver gang! 🙂 Har så klart stemt! Hurra for deg!

 • Julia

  Hei Hanne! Du er fortsatt like fantastisk flink som alltid, men jeg syns du burde legge ut mer bilder av deg selv. For da kan jeg gjenkjenne deg på gata og KLEMME DEG I HJEL.

  Jeg digger deg… så…. mye…

 • lina

  hahahha, høyskole fenomenet er heeelt til stede i alle kristen miljø! utrolig bra beskrevet! det burde bli laget bok av tagneseriene dine, i det minste skulle du hvertfall hatt en spalte!:D

 • Anonym

  NYTT INNLEGG ASAP <333

 • http://trettini.wordpress.com/ 39

  Kjærlighet ved første blikk!

 • Nora

  Ler meg ihjel! Dubstep er djevelens gave til jorden, håper det dør snarest. Gjør ikke noe om Usher og J.Lo blir rammet av mannen med ljåen heller, må man virkelig voldta musikk på den måten?

  Kan vi starte en skole for dem som ikke har gått på FHS? Fritt for felles måltider, fjellturer, og det vil ikke bli allsang på noe som helst tidspunkt.

 • Anonym digger xD

  OMG! Digger bloggen din <3 Kan du blogge mer? 😀

 • http://www.writeallthethings.blogspot.com Divided by 0

  Hei!
  Ei venninne av meg har misjonert for deg i evigheter, og for noen dager siden tok jeg turen innom bloggen din for første gang. Trenger bare ett ord for å beskrive den/deg: Awesome!
  Har forresten en venn som faller i kategorien din for ‘Mennesker som har vært på folkehøgskole’, haha
  .
  Klem (lover at det ikke er en sånn kjip, svett en) *lessthanthree*

 • Anonym

  hei… sikkert litt dumt spørsmål, men hvorfor står det mordi øverst liksom, i fanefeltet der? Det står liksom tegnehanne-mordi… greia her??
  jaja, stemte iallefall, for 5 dager siden…

  • http://tegnehanne.no Tegnehanne

   Det er ingen greie, jeg bare skrev det inn i et felt da jeg startet bloggen for ca 2 år siden, og så har det bare stått siden. Virkelig ingen mening bak!

 • Anonym

  Vill ikke klage (elsker deg), men kan du begynne og blogge en fast dag i uka eller noe, jeg sjekker bloggen din hver dag. Men kan du i hvert fall prøve og blogge en gang i uka?

  Ps: mente ikke klage ,elsker deg.(igjen)

 • Anonym

  du måååååååååååååååååååååååååå blogge mer hanne. innom bloggen din for å se om du har skrevet noe nytt omtrendt hver dag jo!

 • F
 • Carolina

  Grattis med seier, hurrrra!:D

 • liz

  Åååå, så bra at du vant! Fult fortjent! Gratulerer!! 😀 😀 😀
  Ler meg seriøst ihjel av innleggene dine.. samboern sitter litt bortenfor og lurer fælt på hva jeg driver med når jeg leser bloggen din.
  Takk for at du deler din geniale humor med oss!! *klem*

 • kristina

  Grattiis!!! :D:D:D

 • Jules

  BWAHAHA! Orker ikke engang å lete etter ord som kan beskrive hvor glad jeg ble over å lese at du vant <3 Fine fine Hanne!

  • http://Gd1lphHw Nicole

   Office will become and reamin free from pests. When the eggs hatch the wasps will kill the cockroach quickly. In fact, when you are trying to cultivate a beautiful, healthy garden, the last bunch of the mice or rats any other way, consider using traps. Not All Insects Are Bad You may have to be rid of tomato horn worm’s back.

 • http://evatba.blogspot.com/ ~ Huldra ~

  Gratulerer!!!

 • Maiken

  GRATULERER!! Så utrolig fortjent! 😀

 • marte

  gratulerer med seieren! synd du ikke var der.. god natt! 🙂

 • Elisabeth

  Hahahahaha! Ler meg i hjel, helt sykt hvordan du får det til!

  • Elisabeth

   .. og gratulerer så mye! 😀

 • Jules

  MEN! Makan til mas, også stilte du ikke engang for og hente prisen?

  • http://tegnehanne.no Tegnehanne

   Jeg stilte opp. Dagbladet fikk bare ikke bilde av meg, så de skrev at jeg ikke var der.

   • marte

    haha, dagbladet altså….ikke helt gode, alltid!

    • http://tSbv38InhE Zaleas

     What’s next? I’ve been in advertising and materking for many years, and just when assume I’ve seen it all, I get shocked all more than once more. Each and every new trick I see causes me to laugh in the starting. But then final results are available in the image. You get to feel it. I’m speaking about Pixel Advertisements.

 • marte

  Gratulerer så mye:D

 • Catnip

  GRATULERER MED ÅRETS BLOGGER, HANNEEEE! Fantastisk fett at du vant over de skinny, sure motebloggerne. Feire med masse taco og øl!

  • http://m25agyA1k Sash

   Wow, superb blog lyouat! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is excellent, as well as the content!. Thanks For Your article about Jetzt erhc3a4ltlich: Adobe Photoshop Touch | TechnikObst .

 • Elvira

  Gratulerer så veldig, veldig masse med seieren!

 • Mythril

  Gratulerer! 🙂

  Hørte om Vixen Blog Awards på radio i dag morges, men hørte ikke bloggen din bli nevnt, så jeg sjekket ut Vixen sitt nettsted, og der så jeg at du hadde vunnet Årets blogger. Der har de forøvrig bilde av deg også i motsetning til Dagbladet. 😛

 • k

  GRATTIS – helt fantastisk at du vant!!!!!! Ble så glad, du ligger milevis foran de andre bloggerne som var nominert. (LInnea er den eneste som er i samme skikte. Og hun vant jo i fjor). HURRA!!!!!

 • http://www.kiaratiara.com Karoline

  Gratulerer med prisen 😀

 • Anonym

  Gratulerer med prisen årets blogger!!:)

 • http://elisabethhr.blogspot.com Elisabeth

  Først: gratulerer som årets blogger! Utrolig fortjent, jeg er så lei av at motebloggerne skal ta over hele verden. Supert!
  Og så må jeg bare si: folkehøgskole, jeg kjente meg SÅ igjen over her. Mange venner av meg går på folkehøgskole, og jeg er hundre prosent overbevist om at de er både hjernevaska og alt mulig du kan forestille deg. Feira nyttårsaften med noen av dem, og ALT de snakka om var folkehøgskolen og: «jeg skal ALDRI hjem igjen, folkehøgskole i hjertet mitt, jeg vil tilbake NÅ». Koselig å feire nyttårsaften med dere som helst vil tilbake til skolen. Jaja…tenk at jeg virkelig vurderte folkehøgskole.
  Igjen, gratulerer!!! 😀

  • http://yz5FmtQN Amruta

   Hiya, I am really glad I have found this imatrnfoion. Today bloggers publish only about gossips and internet and this is really frustrating. A good web site with interesting content, this is what I need. Thank you for keeping this web-site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 • Anonym

  Herreguuud! Syns så synd på meg selv som ikke har visst om bloggen din før! Du er jo genial!:D holdt på å dø av den folkehøyskolegreia. Den er jo sånn det er! STÅ PÅ HANNE! og grattis med prisen. Ingen fortjente den mer enn deg 😀

 • Anonym

  Gratulerer! SÅ fortjent!

 • Lise

  Haha, fantastisk post!!

 • http://www.nygaard.blogg.no Anette

  Gratulerer så mye med prisen!:)

  • http://pJnnnmaTATBJ Morgan

   I cling on to listening to the rumor talk about gettnig free online grant applications so I have been looking around for the most excellent site to get one. Could you advise me please, where could i get some?

 • Linda

  Gratulerer så mye, Tegnehanne!!! GODT JOBBA!!!!!

  Utrolig at Dagbladet klarer å skrive at du ikke var der for å ta imot prisen, mens Nettavisen både har bilde og et tiiiini-wiiini intervju.

 • Silje!

  Grattis me bloggprisen! Så fortjent 😀

 • http://missmusicalqueen.wordpress.com Veronica S

  Grattis med bloggawarden. Glad den gikk til din blogg foran en hel del sminke-bimbo blogger;)

 • Anonym

  Dette er noe av det morsomste jeg har lest på lenge! Denne bloggen skal jeg begynne følge! Grattis med seier i går! Deilig at du slo i hvert fall en stk. Barbie 😀

 • Mona

  Gratulerer med blogg-prisen!! 🙂

 • T

  Kan vi få se premien du vant på blog awards? 😀

  • http://tegnehanne.no Tegnehanne

   Såklart! Jeg bare har så masse intervjuer og søvn og gjøre i dag, så jeg må fikse innlegg i morgen 🙂

 • http://diary.shamini.no/ Shamini

  Gratulerer så uendelig mye med seieren i går, den var i aller høyeste grad velfortjent! 😀

 • http://r3tards.blogg.no/ Hanne Martine

  Fint navn du har! 🙂

 • Eirik

  Første gang jeg leser bloggen din, kom over den i nettavisen. Og har nettopp lest posten irritasjonsmomenter. jeg DØR av latter. du har solid dose humor og gode tegnekunnskaper som passer dønn! keep it up!

 • Rebekka Lorraine

  Jeg er inne på bloggen din for første gang nå etter etter at jeg hørte om deg på Vixen Blog Awards i går (grattis med seieren, forresten!), og jeg må bare få sagt en ting – du er helt genial! Fortsett sånn, det er stor underholdningsverdi i det du driver med, jeg sitter og flirer for meg selv her akkurat nå. Igjen, gratulerer! Er temmelig misunnelig, kan man si .. Men jeg tror det er lov.

 • http://www.baakaa.com Anita

  Fy fadår! Gratulera som årets blogg Hanne! Fortjene du absolutt 🙂 du skuffe isje!
  Klem

  • http://pdkAXoWSm Lofar

   Grade A stuff. I’m unnqostieuably in your debt.

 • aina

  gratulerer!:D

 • Mari

  Gratulerer!! Elsker humoren og selvironien din. Jeg tror det er en av de beste egenskapene man kan ha, og ikke ta seg selv så høytidlig! Det er deg vel fortjent

 • http://lappetausa.blogspot.com/ Elin

  Hei, eg høyrde for første gong om deg på God Morgen Norge i dag tidleg, slik at eg har ikkje fått stemt! Likevel er eg glad for at det var du som vann, dette blir ein blogg eg kjem til å følgje! Eg legg deg til bloggen min, så blir det mange kreative damer som kjem til å følgje deg også. Veldig bra!

 • Linda

  Hei Hanne! Oppdaget bloggen din i dag, og må bare si at den er helt fantastisk!! Så utrolig morsomt! 😀 Måtte selvfølgelig lese gjennom hele bloggen!

 • anette kvam

  Vigdis, we aaall know one (og dessverre FLER!) Haha, moren din er kokos da 😀 Tror aldri ordet «veihore» har kommet ut av munnen til min mor, men om det hadde gjort det hadde kulhetsbarometeret sikkert steget et par streker …enten det, eller om hun hadde sagt det på feil dag, hadde hun antagelig fått det barometeret på tvers der det er trangest.. Either way hadde det jo spices opp hverdagen 😛

 • http://linnsittsinn.blogg.no/ Linn Therese

  Gratulerer med blogg awarden, den fortjente du virkelig! Synd du ikke var der for å motta prisen da. Keep up the good work med bloggen, den er best! 🙂

 • Jorun

  Gratulerer med seieren, og den var velfortjent. Morsom og flott blogg 🙂

 • Ida

  Du har en magisk blyant som får meg til å le masse:)

 • http://1illiterate.wordpress.com/ Tina

  Gratulerer med velfortjent pris! Fy faen Hanne, du er helt sinnsykt kul og r[!!!!

 • Agnete

  Vigdis var helt lik en jente jeg kjenner sin mamma, hhahha!! Hun står bak kassa på ICA!! hahaha!

 • Eva

  Gratulerer med seiren! Er så glad jeg ble oppmerksom på denne blogg, så utrolig kul, intelligent og morsom. Den kommer jeg til å følge fremover! 😀

 • Gal jente

  Hei Hanne, hvis du lurer på hvem som ringte deg ca 11:45 den 16. februar, var det meg. HEHEHEHEHEEHEHE.
  ELSKER BLOGGEN DIN HANNE!!

 • http://designbyine.com Ine

  Den Folkehøyskole-greia er SÅ spot on!

 • Synnøve

  Gratulerer så mye med seieren, den var virkelig ærlig fortjent. Jeg har aldri fulgt med på en blogg i hele mitt liv, men etter at jeg måtte inn og se hvem det var som var årets blogger så blir det forandring på det. Jeg har nå rundet hele bloggen, jeg har ledd sånn skikkelig uglylatter omtrent hele tiden, jeg har ignorert barna mine, til og med latt være å spise (hvilket er et under i seg selv), holdt på å tisse i buksen (tror kanskje jeg gjorde det ved noen anledninger, ikke lett å holde seg når man har krampelatter og blære som er fylt til randen), og jeg har spammet mine venner med linker til bloggen din. På den måten har jeg greid å skaffe deg en del faste lesere som har rundet de tredve, for de ble like begeistret som jeg. Blogg i akkurat det tempoet du selv føler er greit, bare aldri slutt! Fantastisk!

 • Anonym

  du må blogge snaaart! 😀

 • Kine

  Gratulerer så mye med seieren som Årets Blogger Hanne! Det fortjente du, elsker bloggen din og synes det er like gøy og lese her! <3

 • Lisa Veronica

  Gratulere så utrolig mye! Ser ut som pusekatten hjalp en masse 😀 Du må komme med et nytt innlegg på hvordan kvelden var 😀

  • http://lZYfBD7kEGMW Fatine

   Between me personally and my petrnar we’ve acquired more wise phones over the past few decades than My spouse and i care to reflect upon, to add the iPhone, Motorola Backflip, and lots of other HTC devices. But, for the previous couple of years I’ve settled right down to one type of phone. How come Because many of us were pleased to found out how awesome and fun owning the HTC Encourage 4G is.

 • Maria

  gratulerer så mye! den fortjente du!

 • Thea

  Hahahahahaha, som jeg ler av VIGDIS! JA, alle kjenner en Vigdis! I løpet av mine snart 3 år som sykepleierstudent har jeg stiftet bekjentskap med mang en Vigdis…. Og dansing til dubstep, say no more! Haha 😀

  Første gangen jeg er innom bloggen din og den virker utrolig morsom og fin! 🙂

  • http://myKsakSPby0 Ridouwane

   Wow, awesome blog luayot! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is fantastic, as well as the content!. Thanks For Your article about Jetzt erhc3a4ltlich: Adobe Photoshop Touch | TechnikObst .

 • http://mindblogg.blogg.no E

  digger deg såpass at jeg måtte skrive ett innlegg om hvilken blogg som var min favoritt – din selvfølgelig! http://mindblown.blogg.no/?c=1329421972

 • Anonym

  Grattis! Det fortjente du <3

 • Marie

  Grattis 😀

 • iSmiley

  Gratulerer så mye!!! Det fortjente du 😀

 • http://mojitoass.blogspot.com Méduse

  Hanne, du er like morsom som alltid! 😀 Digger’eeee. (<- harry når man legger på sånn.. r'e)

 • http://www.celinedoubles.blogg.no Celine

  Du skulle ha kommet med et nytt innlegg til nå synes jeg, med tanke på at du faktisk vant. Leserne dine fortjener såpass etter å ha stemt på deg.

 • Pingback: Varme anbefalinger «()

 • Ingrid

  Du kunne jo kanskje tatt deg tid til et innlegg da, siden du vant og alt? 🙂 var jo tross alt leserne som stemte deg fram.

 • http://Kivi Kivi

  Yeey Hanne! Du vant! Jeg regner med at grunnen til at du ikke har lagd innlegg til oss enda, er at du sitter hjemme og feirer med taco, og det må respekteres 😉

  -Hilsen en stoor fan (som håper du ikke får flere kommentarer av typen «du kunne jo ha gitt oss ett innlegg til gjengjeld for at vi stemte på deg»)

 • http://martinejulianne.blogg.no/ martinejulianne

  HAHA skjønner akkurat hva du mener. Folkehøgskole skal jo være sååå bra, og får en følelse av et barn som forteller om barnehagen. «I DAG FIKK VI FAKTISK BRUUS I BARNEHAGEN». Utroolig bra tegninger og slik du forteller alt skaper skikkelig stemning og får megtil å være skikkelig med i greia haha!

 • http://janneest.blogspot.com/

  I dag er forste gangen i mitt lange liv at jeg legger en komentar paa en blogg, men du fortjener det virkelig! Det innlegget med Folk som har gaatt paa Folkehoyskole er bare helt fantastisk bra! Jeg lo saa taarene trillet, fikk skikkelig lattis midt i jobb lunchen og kulle ikke klare aa slutte. Det innlegget er virkelig noe jeg kjenner igjen fra virkeligheten. Staa paa Hanne. Du er et talent!

 • Malin

  Jeg forbinder de som har gått på folkehøgskole med at de spiser vafler og lager dreads på hverandre.

 • Lisa

  Jeg går faktisk på folkehøyskole sjøl, og kjenner meg igjen i det du skriver. Men folkehøyskole er jo bare dødsbra!

  Likevel håper jeg skravlinga om det gir seg med åra, for jeg kjenner selv at jeg blir litt «lei» av å prate om det.. Fordi de jeg prater om fhs til, ikke vet hva jeg snakker om.. og det er jo ikke samme moroa å dele fhs-historiene med de som går på samme skolen 😛
  Men neida.. FHS er fantastisk, uansett om man skravler hull i huet på alle andre eller ikke!
  (Minusene er allsangen og all klappingen.. Det kunne jeg klart meg uten :P)

 • Katrine

  Jeg følger ikke med på noen blogger og hadde ikke trodd jeg kom til å gjøre det heller. Men som min venninne så fint sa det «tegnehanne er bloggen for de som ikke leser blogg»! Så nå er jeg blitt konvertert over til blogglesing (din hvertfall) 🙂

  Ps: anbefaler ingen å lese denne bloggen på lesesalen eller i forelesning. Det gjorde nemlig jeg og tiltrakk meg noen stygge blikk for høylytt knising. Tegnehanne + «det er ikke lov å le» = hikstelatter og tårer rennende nedover kinnene. Uff. Jeg kosa meg da 🙂

  Hilsen ny fast leser!

 • maria

  MADE. MY. DAY.

 • Madelen

  Jeg har vært på folkehøgskole, en ganske kristen en og, men jeg var ikke kristen da jeg dro dit, og er det heller ikke nå! Og åohmaigaad, _ingenting smaker jo bedre enn taco. Selv ikke tacoen vi fikk servert på folkehøgskolen. Hallelujah! Hadde forresten en Vigdis på folkehøgskolen og, det var ikke særlig hyggelig.

 • Cathrine

  F a n t a s t i s k e t e g n i n g e r!!

  Takk:-)

 • vilde

  lag en sexsy tegning og

 • vilde

  lag en sexy tegning og

 • Anonym

  improvisasjonsjazz =/= all jazz

  • http://4mE5LHwc0j Memory

   Wow, superb blog lauyot! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is wonderful, let alone the content!. Thanks For Your article about Jetzt erhc3a4ltlich: Adobe Photoshop Touch | TechnikObst .

 • Anonym

  «Vigdis» er også hun sure dama som alltid sitter på personalrommet på Hotel Cæsar, hun røyker jo også hele tiden… Lurer på om hun heter Vigdis?:) Hahaha, sykt kul blogg foressten:D

 • Stine

  HAHAHAHAHA!!!! jeg døøøøøøøøøør!!!!!

 • Bastian

  «Dubstep er en forferdelig musikksjanger, med omtrent samme oppbygning som jazz – totalt uforutsigbart og uten rytme.»

  Påstanden om at en musikksjanger er forferdelig, er i seg selv arrogant. Jeg liker ikke dubstep selv, men det er min personlige mening, ikke fakta.
  Og hvordan kan du si at det har samme oppbygning som jazz, når du tydeligvis ikke vet hva jazz er? Jazz kan deles inn i så uendelig mange forskjellige sjangre, men likevel er det få av dem som har felles oppbygning som dubstep. At jazz er uforutsigbart er ofte poenget i ulike typer jazz, men det er likevel som oftest nøye planlagt, og svært mange jazzmusikere komponerer musikken sin med noter, altså er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Jazz har mye mer avansert teori enn f. eks. klassisk musikk.
  Dubstep er (som oftest) helelektronisk musikk som går i 4/4 takt, og veldig ofte i samme tempo. Selve oppbygningen i låtene er svært forskjellig fra jazz. En dubsteplåt har kanskje «intro-vers-refreng-vers-refreng-mellomspill-refreng» som oppbygning, mens en typsik jazzlåt er mer temabasert, og har ofte improviserte (ikke tilfeldige, men improviserte på planlagte skalaer) soloseksjoner, osv.
  Ikke prøv å få din mening til å fremstå som fakta, og ikke bruk argumenter du ikke forstår.

  • http://tegnehanne.no Tegnehanne

   Lol!

 • Erlend og Camilla

  For en finfin blogg! Vi har nettopp spist taco. Det var godt 🙂

 • Kaja

  JEG HATER OGSÅ MENNESKER FRA FOLKEHØGSKOLER!

 • Anonym

  Mora mi heter Vigdis D’:

 • FHS

  Haha! morsomt poeng om folkehøyskoler. Alle som går der elsker det, og alle som IKKE har gått på folkehøyskole blir irritert over å høre om hvor mye bra de gikk glipp av. Jeg forstår frustrasjonen deres 😉

 • http://O1dH28AGv Yeyen

  This was a lovely video I must of mesisd a couple on my rounds, I saw some I didn’t recognise really nice to see them all one after another. Don’t know how you do the vid but it must take ages Thank you for taking the time Dxx

 • http://iF5SVkhq Mayraa

  Ich sehe das jetzt erst und muss sagen, das ist der allertollste Jahresrfcckblick den ich je zu Gesicht bekam. Aber sag, weidft du, aus wehlcer Buffy-Folge das erste Dings ist?Und oooh! der September! Der September!

 • http://anabolika.gq http://anabolika.gq

  Very interesting topic, regards for posting.

 • http://anabolika.gq http://anabolika.gq

  I wish to show my affection for your generosity in support of men and women that need help on this particular area. Your real dedication to getting the message throughout was incredibly invaluable and have specifically enabled regular people like me to arrive at their desired goals. Your personal insightful guidelines can mean so much a person like me and additionally to my peers. Thanks a ton; from everyone of us.

 • http://obrobkametali.tk http://obrobkametali.ml

  I have to convey my respect for your generosity supporting men who have the need for guidance on in this situation. Your special commitment to getting the message around appears to be incredibly interesting and have consistently helped those just like me to arrive at their aims. Your personal valuable tips and hints entails so much to me and even more to my colleagues. Thanks a ton; from all of us.

 • http://obrobkametali.ga http://obrobkametali.cf

  Thanks a lot for providing individuals with an extremely terrific possiblity to check tips from this web site. It is always so brilliant plus full of amusement for me and my office friends to visit your site at a minimum three times in a week to find out the fresh tips you have. Not to mention, I’m also certainly contented with all the excellent tips you give. Some two facts in this posting are without a doubt the most effective I’ve had.

 • http://dietasparaperderpeso.tk http://dietasparaperderpeso.tk

  Very interesting details you have remarked, regards for posting . «Pleasure and love are the pinions of great deeds.» by Charles Fox.

 • http://dietasparaperderpeso.ga http://dietasparaperderpeso.ga

  I have not checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 • http://dietasparaperderpeso.ml http://dietasparaperderpeso.ml

  I was reading through some of your posts on this website and I believe this internet site is really instructive! Keep posting .

 • http://dietasparaperderpeso.tk http://dietasparaperderpeso.tk

  You have remarked very interesting points! ps decent web site.

 • http://dietasparaperderpeso.ga http://dietasparaperderpeso.ga

  hello!,I love your writing very so much! proportion we keep in touch more about your article on AOL? I require an expert on this area to solve my problem. May be that’s you! Taking a look forward to peer you.

 • http://dietasparaperderpeso.ml http://dietasparaperderpeso.ml

  I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thanks again!

 • http://dietasparaperderpeso.gq http://dietasparaperderpeso.gq

  You can certainly see your enthusiasm in the work you write. The sector hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. At all times follow your heart. «In America, through pressure of conformity, there is freedom of choice, but nothing to choose from.» by Peter Ustinov.

 • http://abnehmentabletten.tk http://abnehmentabletten.tk

  Hello very nice website!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds also…I’m glad to find a lot of useful information here in the submit, we need develop extra techniques on this regard, thanks for sharing.

 • http://dietasparaperderpeso.cf http://dietasparaperderpeso.cf

  I conceive you have observed some very interesting details , appreciate it for the post.

 • http://abnehmentabletten.tk http://abnehmentabletten.tk

  Thanks so much for giving everyone such a memorable possiblity to discover important secrets from this blog. It’s always so beneficial and also full of a great time for me personally and my office friends to search the blog the equivalent of 3 times in one week to see the newest guidance you will have. And of course, we’re always fascinated for the eye-popping tricks served by you. Certain 1 facts in this post are rather the most beneficial I’ve ever had.