Ninja-måke.

06/29/2012

For noen uker siden laget Jærbladet, lokalavisen på mitt hjemsted, en sak om en kjær venn av meg: Måken som bor utenfor jobben min.

Hjemmesykepleien i Klepp kommune har kontor i et bygg kalt Sirkelen, og det er her jeg jobber i sommer. Det har vært vanskelig å integrere meg selv i et allerede veldig etablert jobbmiljø, hvor lunchsamtalene ofte dreier seg om enten: barn, ting barn gjør, hvordan det er å være gravid med et barn, støtteordninger, barnehager eller skolefritidsordning. Dette er temaer jeg har svært lite erfaring med selv, så her har måken virkelig gjort ting enklere for meg.

Om samtaler har sporet av til temaer jeg ikke vet noe om, som ekteskapsproblemer eller opprøret i Syria,  så har jeg alltid kunnet dra det i land med måken. Den var noe alle kunne litt om, og alle hadde egne erfaringer med. Disse erfaringene inkluderte ofte berettelser om måkevold og nesten-hjerteinfarkt, men likevel.

De blomstene som omga reiret til måken ble nemlig etter hvert så høye at måken ikke var synlig fra utsiden. Måken var likevel veldig overbeskyttende ovenfor barna sine, så om du gikk litt for nær potten så breiet hun seg ut som en ballong på en høytrykkspyler. Det var slik vi møttes for første gang.

Som i alle romantiske komedier så startet også denne relasjonen med bittert hat og forakt, men utviklet seg etter hvert til å bli et nært ensidig vennskap. Mest på grunn av måkens innflytelse på min sosiale status på kontoret, vel og merke.

Men en morgen var måken borte, og den fredelige blomsterpotten som tidligere var hjemmet til måkemamma og måkebarna var nå et brutalt kriminalåsted.

Ingen vet helt hva som har skjedd med måkebarna, men Mamma-måken har forlatt redet og ingen har sett henne siden. ..Med mindre hun er en av de andre måkene som flyr rundt der. Jeg vet ikke om det er rasistisk og si, men alle måker ser like ut for meg.

Jeg vil uansett bare si: Du var en stor del av livet mitt, og jeg savner deg allerede! Vårt beste minne sammen må ha vært da den ambulansen kjørte forbi, og du ble så oppskaket at du glemte hvordan du kunne fly, og jeg begynte å le, så du bæsjet på bilen min mens jeg spiste lunch.

Du likte potteplanter og å hyle på forbipasserende, og du hatet biler. Du var hvit, og barna dine var grå. Håper du har det bra nå, Ninja-måke! Måtte barna dine hvile i fred.

PS: Hot tips til Jærbladet: Far informerte meg om at det var noen måker som hadde lagt egg utenfor hans jobb også. Jeg tillot meg å lage et førsteutkast av saken:

 

Tror det kan ha forsidepotensiale.

 

PS 2: Hvis det et menneske som er ansvarlig for å ha drept ungene til ninja-måken så har jeg bare én ting å si: Du kan se frem til et langt og ensomt liv uten venner og familie, for DU KOMMER TIL Å DREPE DEM ALLE, DITT PSYKOPATMONSTER!

 

 

– Hanne

Les også

 • Kristine

  Tenk at når jeg trenger deg mest… En befriende latter på jobb.. Da kommer et innlegg!
  Hurra!

  • http://jLzx4IIN Monalisa

   Good to see your back home safe..»it involves cmaaphge and chocolates»………..now that was a good start…look forward to seeing what you made..Julia

 • Fru Måke

  Hei bwææk. Hanne. Bwææk.

  Jeg ville bæwææk bare si at jeg har lært å skrive på interbwææknettet. Jeg kommer tilbake neste sommer. bwæææk.

  Pass på deg selv bwæææk.

 • janne

  haha, dette er den beste på lenge!! men stakkars måkebarn :< var de virkelig døde?? ;_;

 • Fanny

  Er i bunn og grunn livredd for måker-.-

 • Anonym

  genialt! takk, nok en gang, for at du fikk meg til aa le hoeyt! selv om denne historien ogsaa var litt trist da…

 • http://www.coffee-in-a-cup.com coffee in a cup

  genialt! takk, nok en gang, for at du fikk meg til aa le hoeyt! selv om denne historien ogsaa var litt trist da…

 • Anne Kristin

  Haa ha! Farmoren min lagde faktisk pannekaker av måkeegg da jeg var liten! Hun gikk ikke akkurat på jakt etter dem, men da de pløyde opp åkeren kom de jo over «måsereir» som uansett ville bli ødelagte. Jeg har et vagt minne om et egg som ble gitt til kattene fordi det var ‘noe’ inni det. Æææææsj! Dette hadde jeg halvveis fortrengt, men nå kommer jeg nok til å tenke på måker neste gang jeg spiser pannekaker. Takk for det :p

 • Andreas Wessel

  Hehe, sykt kule tegninger.
  Lurte bare på en ting,- Bruker du Illustrator eller Photoshop med det tegnebrettet ditt?
  har kjøpt meg et slikt Wacom-brett selv og lekt litt med photoshop, mens en kompis mente at min tegnestil passet bedre i Illustrator (jeg er ikke flnk i Illustrator, men hvis det er et bedre program for tegning, så må jeg jo bare :9 ).

  På forhånd takk og gleder meg til dine neste sprell 🙂

 • Nina

  de er på elkjøp klepp også 🙂 der lever de små, enn så lenge. leker skummelt nært hovedveien though.
  kjempe artig innlegg 🙂 hadde ikke fått med meg at de hang på sirkelen og.

 • Hanna

  GUNILLA NIVEA!! JEG DØØØØR!!!

 • Anonym

  Haha! Elsker Bloggen din! lyser opp dagen hver gang ;D

 • http://Hannelm.wordpress.com Hanne

  Haha, uffameg. Jeg får for øvrig heilt noia av alt barnepratet, og hadde derfor trengt en måke til unnsetning!

 • http://Kamikazemåkenboritrondheim. Lena

  Faktiskt så är inte alla måker så snälla som din som bara blåste upp sig… Det finns faktiskt Kamikazemåker oxå. Jag gick helt oanande över parken bakom Vår Frues Kirke i Trondheim och plötsligt kände jag ett vinddrag i håret å svosj; där kom en måke. Naiv som jag är efter å ha gått där 100 tals gånger förr tänkte att måken kanske bara var lite långsynt så han kom lite för nära av misstag. Vem vet? Men tror du inte den jäklen flyger upp, tar sats å tar en äkta skrikande, kamikazestört rätt mot mej?Jag var nästan tvungen å lägga mig långflat på backen för att inte bli gjenomborrad av monstret. Och där, i ögonvrån, såg jag en liten grå boll som gick runt på gräset vid sidan av gångvägen där jag låg på backen å sprattlade. Jag kan säga att det är sällan jag springer så fort som den dagen. Inte ens på holmenkollstafetten… Kanske är måkene i Trondheim är lite mer aggresiva?
  Tack för skratten! 🙂

 • Kristine

  Hahaha! Du er utrolig talentfull, og jeg ler bestandig godt av blogginnleggene dine. Takk for at vi får ta del i din rare, morsomme tegneserieverden!

 • Annelin

  Jeg ler like mye hver gang !! En god latter jeg virkelig trengte. Du er RÅ!! Keep up the good work! :DD

 • Anonym

  Hahaha, du e kanon løjen!

  • http://Ist2ymF053 Prema

   I’m not that much of a internet reedar to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later. Many thanks

 • http://kollerline.blogg.no/ Karoline – Tegneserieblogg!

  Du gjør virkelig dagen lysere Hanne! 😀
  Du er seriøst den gøyeste personen i universet!

  Huff… leit å høre med måken og ungene..
  Har selv hatt en ganske kjip fugleepisode.
  Skjedde for 2 år siden mens jeg var på fotballtrening. Mens vi spilte, syntes jeg at jeg hørte en liten pipelyd. Og plutselig oppdaget jeg en svart liten kropp lenger borte i gresset. Det viste seg å være en liten kråkeunge. Den hadde falt ned fra redet og lå fortvilet å flakset i gresset. Den hadde visst ligget der i over en uke uten at noen hadde hjulpet den.
  Jeg og ei venninne pakket den inn i jakken min og syklet til veterinæren. Men den døde mens vi ventet på at hun skulle bli ferdig med en pasient…

  Huff… ble ikke noen morsom historie akkurat for å si det sånn 😛
  Bortsett fra at fuglen dreit utover hele jakka mi, haha! xD
  Mamma klikka da jeg kom hjem…

 • Sara

  Hahah, merker at mange har hatt problemer med måker i det siste. Jeg er vel heldig der. Lo av bildet på mobilen, hahah, best 😀

 • http://www.wirebird.blogg.no Marie

  Herrrlig;))

  • http://4uH5btgW Komoliddin

   Thanks for your tips about this blog. One particular thing I wish to say is awlays that purchasing consumer electronics items through the Internet is nothing new. In reality, in the past decades alone, the marketplace for online gadgets has grown significantly. Today, you will find practically any kind of electronic gizmo and other gadgets on the Internet, ranging from cameras as well as camcorders to computer elements and video games consoles.

 • http://www.nilsenjulia.blogg.no Julia

  Jeg elsker deg så høyt, sånn uten å være supercreepy (bare creepy, ikke super). NINJAMÅKE, liksom!!!

 • Line Karin Dyrskog

  Elsker å få et innlegg PÅ MIN BURSDAG!!:D Tusen takk for fantastisk humor!! Blogg mer:D

 • Anonym

  Utrolig morsomt der med den gamle mannen c: Dette høres kanskje rart ut men da bestefaren min var liten pleide han og lete etter egg og legge dem i en eske som han fremdeles har 🙂 Jeg har faktisk sett dem, og de hadde hull i bunnen :c
  Mvh Pia c:

 • http://www.monfoto.blogg.no Mari Ø. Nørstebøen

  Endelig nytt innlegg! 😀 Har ikke ord for hvor mye jeg digger deg, altså! Du er så rå!

 • http://www.sandragundersen.com Sandra

  Haha, digger deg! =D

 • Lene

  Du er genial Hanne, har sendt linken til bloggen din til alle mine venner og alle elsker deg 😀

 • http://rokderm.com ROKderm

  Du e så sykt flink!!! Og eg bor ikje så langt fra kvernaland faktisk, borpå lyefjell og kjøre forbi kvernaland hver dag når eg e hjemme.
  Elske bloggen din så sykt mass! Eg må bare få sakt d!!!! Har sotte å ledd meg skakk av alle innleggene, likte spesielt godt den om eksene dine, og fiskestange! HAHAHAHAHA
  Takk for at du fins!!
  Rokderm.com

 • http://jossejapan.blogspot.com Jossex

  Fantastisk nydelig innlegg, haha 😀
  Jeg har også hatt flere erfaringer med overbeskyttende måker (ble jaget av et tyvetalls måker over to kilometer en natt), men jeg later som om jeg fortsatt er kjempeglad i dem 🙂
  Og måkeunger er så latterlig søte at jeg alltid filmer dem helt til måkemor driter på mobilen min.
  Neste gang skal jeg drite på måkemor sin mobil…

 • Uggugg

  Er det der du har møtt hun derre Vigdis også? Syns jeg ser for meg trynet hennes når hun møtte måken, sjokket og bitter på samme gang:p ..Kanskje det er hun som har slaktet dem fordi de forstyrret henne på favoritt-røykeplassen hennes?

 • http://nemi113.blogg.no Nemi Rebella

  Hæhæhææ… Savner de gærne norske måkene jeg, de spanske driter bare på frontruta mi 😛
  Sykt stilige tegninger som vanlig, hi hi 😀

 • Nabo faktisk

  Haha, rubrikken om rånere i Furuvegen… <3 Furuvegen <3
  </3 RÅNERE og UNGDOMSGJENGER </3

 • Andrine

  Kjære Hanne!

  Du er fantastisk! Når jeg går inn på bloggen din en gang i blandt, og jeg ser det er et nytt innlegg der, blir jeg overlykkelig. Du tegner som en helt og er helt super til å forklare vedsiden av. Du er mitt store forbilde og virker som en utrolig kul og avslappet person! JEG ELSKER DEG!!!!!!

 • http://www.dagensbeste.com Thorbjørn

  Hm, jeg trodde jeg hadde copyright på å skrive om ninjadyr. Forvent en brennende bæsj på dørmatta!

 • http://supermarie.net supermarie

  Aaaahhaah!

 • Anonym

  Haha! Elsker de gjennomførte innleggene dine!
  Mitt forhold til måser er litt mer anstrengt …
  Angående måseungenes tragiske død; jeg tror jeg vet årsaken. For noen år siden stjal min hjerteløse bror, og noen andre kompiser, to nyklekkede måser/(intense, bråkete, grådige små monstre). Hvordan han klarte det uten å bli drept av moren er et stort mysterium. Han tok de med seg og stengte de inne i dukkehuset mitt i hagen, og omtenksom som han var, lagde han et «utebur» med et gammelt fiskegarn like utenfor dukkehusdøren. Slik kunne de bortskjemte fuglene ferdes fritt inn og ut av det lille huset, og den utvendige inngjeringen. I motsetning til min bror, syntes jeg synd i de heslige vesnene, så jeg plukket mark til dem. Etterhvert følte jeg at det hadde blitt knyttet et rosa silkebånd mellom meg og fuglene jeg alltid hadde fryktet. Etter noen timer i fangeinnskap kom jeg med enda et markemåltid, da jeg var vitne til noe som jeg den dag i dag har pysisk bilde på. Måsene har flere likhetstrekk med mennesket enn jeg trodde. Ikke bare er de griske, støyete, og stjeler maten din, men i likhet med Rudy Eugine synes de hvite skapningene det å spise hverandre er en fornøyelse.
  Så se stakkars forsvarsløse har ikke mye de skulle sagt til stormåsene. FrPs idealsamfunn!

  PS: Beklager for vår svært uheldige behandlig av måseungene. Var bare tre/fire år, og min bror var fem. Våre foreldre visste heller ikke noe om dette.

 • http://www.fashiondelirium.net Karoline – Livet i New York

  Hahah, fantastisk!

 • Heidi

  Dridløye blogginnlegg, som vanlig. Har lest gjennom heile greiå (bloggen din altså) 3 ganger, og trur eg ska begynna på ein 4 gang. 😛
  Blogga oftere, då!!!! Alt du skrive e kjempegøy! 😀
  (forstår godt at du e ein av toppbloggerene!)

 • M to tha Z

  Hahaa, herlig. Du er den eneste bloggen jeg kommenterer, Hanne – hvilket indikerer at du er enestående! MEN jeg takler ikke at ynndlingsbloggen min skal ha en måneds mellomrom mellom hvert innlegg. Trenger ihvertfall ett innlegg i uka!

 • http://homlepongane.blogspot.com Malin

  Da mannen min skulle prøve å kjøre moped kom der en måke stupende og kjæsjet rett inn i hjelmen hans… kamikazemåke?

 • http://carolinemilie.blogspot.no Caroline Emilie

  Det innlegget her redda en ellers teit dag – tusen takk! 😀

 • http://audmarlen.com audm

  haha dat parodi

  • http://YOxK4gGw0Ksr Metodichesky

   Like lots of other comments, I too like a pre-present to open but I think we shluod ALL think what ever is EASIER for YOU! I can only imagine the work you put into this swap. I also think it’s good to know what to expect each year as in we don’t have to have theme etc. Hope you get the answers you need, look forward to 2011 SSCS.

 • Sunni

  Du er så utrolig morsom! 😀 You make my day!

 • karen

  Veldig bra:)

 • Medjærbu

  Haha…rett og slett fantastisk!!!!! Jærbladet tatt på kornet.
  Bra jobba Hanne 🙂

 • Ina

  haha, jeg ler alltid av blogginnleggene dine, selv om denne var litt trist da.
  Siden flere har delt sine måkehistorier, så føler jeg også en merkelig trang til å si noe om måker. En lokalavis jeg tidligere jobbet i har en egen «husmåke». Måken blir kalt Lille-Erling og kommer og banker på vinduet til min tidligere kollega til en fast tid hvert år for å få mat, noe han også får siden min tidligere kollega er snill og deler matpakken sin med ham innimellom. Måken begynte også å ta med seg kona/kjæresten (usikker på om de er gift eller ikke. Jeg ble i hvert fall ikke invitert i bryllupet) til avishuset for noen år siden. Lille-Erling er stort sett snill og omgjengelig, men får han øye på redaktøren flyr han unna så fort som bare det. Han har nemlig fått med seg at hun ikke liker ham…Selv om måken er ganske PR-kåt har han ikke lykkes med å bli avbildet i avisen (så vidt jeg vet). Men ut i fra dette blogginnlegget er det jo klart at noen burde ha tipset ham om at kona hans burde legge noen egg utenfor avishuset/eventuelt på skrivebordet til redaktøren…

 • ByjentepåBryne

  Jeg tenkte jeg nå skulle komme med alternative samtaletemaer for lunchen i det såre fraværet av Ninja-Måken.

  Hjemmesykepleien liker å snakke om:
  1. Vær (hvilket vi alle vet det er mye av på Jæren)
  2. Matoppskrifter, hva hadde du til middag i går?
  3. Pasientenes tilstand (annonymisert selvfølgelig, selv om alle vet hvem det er snakk om på et lite sted)
  4. Salg på M44 (eller Jærhagen, eller Kvadrat), aller helst salgskupp
  5. Se og Hør
  6. Manglende funksjon av journalsystem
  7. Merkelige koordinatorer (de er det mange av :O )

  Håper du finner noe nyttig, iallefall dette som får meg gjennom hverdagen med barn, graviditeter og ekteskapsproblemer (Les: ZZzzzZZzzzZZzz)

  Ha en finfin sommer Hanne!!

 • Ina

  hahaha, skotske måker er enda mer gærne enn de norske: «Dive-bombing seagulls stop Royal Mail deliveries in New Elgin» http://www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-north-east-orkney-shetland-18646653

 • http://ganzie.net/ Stina

  Ninjamåker. So true! Måker er skumle og samtidig kule dyr, der de forsvarer avkommet med dødsforakt. Har ikke tall på hvor mange ganger bikkja har blitt regelrett flydd ned når vi intetanende har tuslet langs en vei. Hun er ikke særlig begeistret for å gå langs rema1000 nå på sommeren, for å si det slik:P

 • Elisabeth

  Du skriver så utrolig morsomt 😀

 • http://theadventuresofkevin.blogg.no Kevin

  HAHAHAHAHHA, tidens beste innlegg! du er så evig min nye favoritt 😀

 • Regine

  Hahah, du er awesome 😀

 • Jules

  Søteste Hanne-panne!:)

 • http://www.matsbristol.net Bristol

  Haha, Jæren <3

 • Kristine

  Har du begynt å spise lunsj i bilen?

  • http://tegnehanne.no Tegnehanne

   Jeg gjør det av og til hvis jeg har med meg veldig mye mat, og er redd de på kontoret skal dømme meg for det.

 • http://motionocean-siv.blogspot.com Siv

  Du, altså

 • Maja

  Åh, jeg blir alltid like lykkelig når jeg ser at du har kommet med nye innlegg. Elsker bloggen din. Kan du ikke gi ut en bok av alle innleggene dine? Jeg hadde kjøpt den 🙂

  • http://lenebekkemellem.blogg.no Lene Bekkemellem

   Den boken hadde jeg også kjøpt! 🙂

 • Anonym

  du er så kul! ble overlykkelig da jeg så du hadde skrevet nytt innlegg=D

 • http://helensaevik.blogg.no Helen Sævik

  Kjære Hanne!

  Du er helt fantastisk, rett og slett;);)
  Tusen takk for din blogg som gjør at jeg ler så jeg skriker! Kjenner meg så godt igjen i deg og takker deg for ukentlig latterkick;))

  Masse lykke til videre, gleder meg til å følge deg!

  God klem fra meg

 • Hanne

  Kjære Hanne!
  Sommerferien min består av regn, halsbetennelse og jobb på Coop. Kan du vennligst snart lage et nytt innlegg, før eg DAUE her? Vennlig hilsen Hanne

 • Thomas

  Bengt, nice touch, hahahahaha

 • http://immabitch.blogg.no/ Carina Ottesen

  Flott at du blogger altså Hanne, men litt oftere kanskje? Jeg er en rimelig fersk fan av deg, gikk gjennom hele bloggen din i løpet av en dag (it was a well spent day). Virkelig elsker deg og bloggen din, selv om du skriver på bokmål (bare så du vet det så er jærsk verdens mest sexy dialekt, skulle solgt høyre tåa for å prate sånn!). Men kan du ha en type konkurranse ellernoe (loddtrekning kanskje? your choice) der vi lesere kan vinne en signert tegneserie av deg? For jeg skulle VIRKELIG hatt en innrammet på veggen min! Trist å høre om ninja-måken forresten, fikk en liten tåre i øyekroken..

  • Auth

   Hej be4sta M. osis hoppas du lagdae ne5got gott. Jag har aldrig haft ne5gon glashe4ll se5 det he4r e4r mer tillverkartips e4n anve4ndardito: Tror du me5ste investera in se4rskilt rengf6ringsmedel och skrapa. Kolla i vitvarubutiker, typ Hemma. Kanske ne5got vi kan roa oss med i helgen?

 • Amanda

  Må bare si at du er helt rå til å tegne fugler! Du burde egentlig tegnet forsiden til boken til Linnéa Myhre, så flink som du er.

  Ellers må jeg bare si at jeg fortsatt bokstavelig talt LOL når jeg leser det du skriver. Og ikke i den grusomme versjonen av «LOL» som basically betyr at jeg gjør narr av deg, men den opprinnelige, jeg ler ut høyt av det du tegner og skriver. Og det er ikke ofte man gjør det til en PC-skjerm, altså.

 • Anonym

  Det er i hvert fall èn måkeunge som lever. Den ble observert i hagen ved omsorgsboligene som ligger like ved sirkelen 🙂 Mormor kunne fortelle at de var støtt og stadig 🙂

  • http://phxRHbiZV Zeki

   I may be going on the Friday with Deb from Frog Cottage, and/or Ann-Marie. Just for the day, but will let you know for sure. I was going to take a break this year, but I don’t think I can resist!

 • Sunny

  Haha XD
  Endelig et nytt innlegg! Jeg har ventet lenge på det, og er superglad for at det endelig er kommet et <3

 • Sunny

  Haha XD
  Endelig et nytt innlegg! Jeg har ventet lenge på det, og er superglad for at det endelig er kommet et <3

 • Iselin

  Haha!!! Jeg dævver av tegninga di, du er så flink!! 😀

 • http://chiomaa.com/ Chioma

  Haha!

 • Fiberbabe

  Det er visst vitenskapelig bevist at måker elsker/hater (kommer vel an på hvordan man ser på det) røde biler og derfor bæsjer oftest på dem. Nå har jo ikke du rød bil etter tegningen å tyde så du var vel bare heldig/uheldig, men JEG derimot har rød bil!! Den er nå mer rød-hvit… Så vet du det! =)

 • Nora

  Haha! Kjempe morsom! Gleder meg til neste innlegg!

 • blodfan

  hahaha,lo ganske greit nå:) kan du vææærså snill å lage en blogg igjen?jeg trenger litt latter i hverdagen serru,og du bringer frem den beste. klisjè for the win

  • http://hNjyba1y Michelle

   I too love the idea of an ornament as it is so einitxcg to receive a pressie in the mail, and being able to unwrap the «ornament» takes the desire to unwrap the main until it is supposed to be on Christmas day. Also I have participated over the past 3 years have 3 lovely ornaments on our tree and looking forward to the next!!! Yes a «theme» also sounds good Sherry.

 • http://tonelisekalvo.com TONE-LISE KALVO

  Hahahaha, åherlighet. Har herved fått meg en ny yndlingsblogg (uansett hvor kleint det høres ut). Linnéa Myhre skal kanskje slutte å blogge, men heldigvis har vi deg!

  Hilsen ny, stor fan.

  😀

 • Emma

  Sinnsykt kult, du jobber på samme sted som meg. Starstruck!
  Fikk aldri høre om måken da, føler jeg har gått glipp av noe enormt.. Hadde vært fint med noe annet enn barneprat på min avdeling også.

 • Jules

  Hannepanne! Jeg savner deg! Eller mer korrekt; savner veldig et nytt innlegg. Men håper du har hatt en awesome sommer da:)

 • Thea

  nå er det en måned siden forrige innlegg, bare nevner det :3 Jeg har verdens kjedeligste jobb, så jeg bruker det meste av dagen til å oppdatere bloggen din, og håper på nytt innlegg! :v

  du er kjempemorsom! hilsen thea

  PS: kan du lage flere innlegg om barndommen din? 😀

 • http://blogg.slette.net Eva-Lill

  Hanneee, I miss youu! Haha, digger fortsatt innleggene dine – og det hender jeg stikker innom for å lese gjennom alle innlegg på nytt en gang i blandt. Tror jeg har lest alt minst 10 ganger! Du har sikkert andre ting å gjøre, siden bloggen står stille – men jeg håper du kommert med et nytt freeesht innlegg snart, sånn at jeg får noe å le av igjen. Du er jo bare superflink! 😀

  • Santis

   Tiger Woods seems to be making a come back sllowy but surely from his wife drama . I am actually looking forward to seeing more of him this year. I actually tuned out of golf for a few years even though I am an extreme golfer myself.

   • http://4klVGVSn Ramata

    The voice of raniatolity! Good to hear from you.

 • Knut Erik

  Dette var hysterisk morsomt, og så godt skrevet! Tusen takk!

 • Marianne

  Deadline på mandag, jeg er sur, kan ikke du lage noe nytt og morsomt og spennende? No pressure, liksom :p

  – Utflyttet Sandnesbu

 • Linn

  Hallooo Hannneeee.

  Nå er det _lenge_ siden sist altså. Bare sånn for å put it out there «lzm».

  Vi venter her 🙁

 • http://plutosjefen.wordpress.com/ Katten Pluto

  Klart det ikke var noen tobeining!
  Det var den spreke fetteren min, du får bare unnskylde, men han følger sine primitive instinkter.
  Mjau.

  • http://EGWb801np9RC Jejaka

   Hi Chooky,I’ve been reading a book about the early days of Australia, wreittn by the author of «The Thorn Birds.»This one is named «Morgan’s Run.»It has quite a bit about Norfolk Island and I was wondering if there are any quilters on that island, who have blogs. Do you know the answer?Always enjoy reading your blog!

 • http://amandatm.blogg.no Amanda Panda ☆♪

  Åååh, vær så snill og blogg :c

 • http://lenebekkemellem.blogg.no Lene Bekkemellem

  Hei Hanne!
  Jeg ville bare si at jeg ELSKER bloggen din! Jeg har lest igjennom alle innleggene dine her og ledd så mye at jeg antagelig nok kommer til å leve 20 år ekstra, viss det er sant som de sier. Du er utrolig flink til å tegne å jeg håper at du aldri slutter å blogge, jeg fikk jo nesten hjertestans den gangen jeg ikke kom inn fordi nettsiden var parkert eller hva det heter…
  Stå på videre!!
  – Lene Bekkemellem

 • Eira

  Heisann. 😀
  Eg er ein av dei faste leserene dine. Takk for ein god latter som eg alltid får når eg les innlegga dine. Stakkars faren min som sover i andre sofaen, trur eg vekket faren fleire gonger med latteren min.

 • Anonym

  Jeg fikk tårer i øynene! Rørende.. :'(

 • Ragnhild

  Ingen over, ingen ved siden!! Lo så mye at jeg fikk krampe i foten (??!!) 🙂 tror foresten jeg så et av verkene dine på doet på konditoriet på Moi! Du har tydeligvis en stor fanskare blant Mois pensjonister!

 • http://chickenworld.servebeer.com Ostebjørn

  Siden jeg bor i en by som er kjent for sin måker, slik at det lokalt fotballlaget har kallenavnet ‘Måkene’ (http://seagulls.co.uk), jeg har mye erfaring med ninja-tendensene deres og kan bekrefte at de ikke er så uvanlige (jeg har også mistanken at de har tvunget meg til å kommentere, siden jeg har lest bloggen din lenge men denne er den første gangen at jeg har kommentert og det er på et innlegg som behandler måker…)

  Jeg har aldri sett en måke klare å drepe noen, men de lokale måkene mine liker å skremme turister og spise søppelet deres etter at de har dratt. De spiser så mye søppel at jeg forventer at de utvikler nye skremmende evner, og måkebildesamlingen jeg har laget gjennom årene ser ut til å vise dette. De liker også å hekke på hustakene så når barnene prøver å fly, så faller de ned og blir fanget i hagene slik at de må guides gjennom huset og ute i gaten!

  Håper du koser deg mye i Kina og klarer å unngå kinesiske ninjadyr…

 • http://anabolika.gq http://anabolika.gq

  Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such excellent information being shared freely out there.

 • http://anabolika.gq http://anabolika.gq

  I truly appreciate this post. I’ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thanks again!

 • http://obrobkametali.gq http://obrobkametali.ga

  I’ve recently started a blog, the info you offer on this web site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work. «Money is power, freedom, a cushion, the root of al evil, the sum of all blessings.» by Carl Sandburg.

 • http://obrobkametali.ga http://obrobkametali.cf

  I’ll right away clutch your rss feed as I can’t find your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Kindly permit me know in order that I could subscribe. Thanks.

 • http://dietasparaperderpeso.ml http://dietasparaperderpeso.ml

  I really like your writing style, good information, appreciate it for posting :D. «Silence is more musical than any song.» by Christina G. Rossetti.

 • http://dietasparaperderpeso.ga http://dietasparaperderpeso.ga

  I regard something truly interesting about your web blog so I saved to fav.

 • http://dietasparaperderpeso.ml http://dietasparaperderpeso.ml

  I like the helpful information you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here regularly. I’m quite certain I will learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next!

 • http://dietasparaperderpeso.cf http://dietasparaperderpeso.cf

  You could definitely see your expertise in the paintings you write. The sector hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. At all times go after your heart. «What power has law where only money rules.» by Gaius Petronius.

 • http://dietasparaperderpeso.gq http://dietasparaperderpeso.gq

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

 • http://dietasparaperderpeso.cf http://dietasparaperderpeso.cf

  Very interesting subject , regards for posting . «Integrate what you believe into every single area of your life.» by Meryl Streep.

 • http://abnehmentabletten.tk http://abnehmentabletten.tk

  You could certainly see your expertise in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. All the time follow your heart. «The only way most people recognize their limits is by trespassing on them.» by Tom Morris.

 • http://dietasparaperderpeso.gq http://dietasparaperderpeso.gq

  I see something really special in this website.