Livsvisdom til min bror Asle.

05/29/2012

Kjære Asle! Nå som du har konfirmert deg, så føler jeg at jeg har et par ting og lære deg om livet, og hva du kan forvente av det de neste 10 årene. Å konfirmere seg er et av det mest skremmende ritualene jeg har gått gjennom i mitt liv, og det inkluderer blant annet å bli dyppet hode først nedi en vannskål, så det sier litt.

Det at alle sa at jeg nå skulle bli voksen skapte en forventning om at jeg dagen etter konfirmasjonen ville våkne opp med en trang til gjøre ting som å spare alle pengene i banken, aldri mer spise deig rett ut av bollen, eller å lage regler om innestemme og ryddig rom. Den teorien kan jeg herved avkrefte, da jeg for det første aldri sparer penger i banken – jeg lever heller hver dag som at jeg har mye mer penger enn det jeg egentlig har. Om ”the secret”-teorien er en realitet så kommer jeg til å bli ekkelt rik en dag.

For det andre så spiser jeg kun deig når jeg baker, og lager aldri noe som må stekes i ovnen. Jeg trenger heller ikke bruke innestemme, og rommet mitt ser ut som at noen har plassert alle tingene jeg eier foran en kraftig vifte, og deretter slått den på. Her er et par ting du derimot bør tenke over nå som du snart må klare deg på egenhånd:

Nummer én: Selv om du kan gro en bart, så betyr ikke det at du bør gjøre det. Den barten du mest sannsynlig er i stand til å gro ut de neste årene vil gjøre at alle jenter du møter kommer til å assosiere deg med pedofili og voldtekt.

Dette har jeg også litt erfaring med, da jeg har et unibryn som, om jeg lar det gro fritt, får meg til å ligne på en russisk Bernt, fra Sesam Stasjon.

Du bør også vite at selv om livet ditt virker perfekt, så er det aldri det. Jeg har for eksempel en flott kjæreste, bor i en billig leilighet og har en blogg som folk faktisk gidder å lese. MEN jeg har også:

–       En vekkerklokke med defekt radio. Jeg våkner opp hver morgen til følelsen av at Satan er kommet for å hente meg.

–       En neglebiter-uvane. Jeg har nå begynt å bruke neglelakk som smaker gift, som fungerer litt på samme måte som et elektrisk halsbånd – det lærer deg til, på den mest primitive måten som finnes, at det du gjør er galt. All mat jeg spiser med hendene smaker med andre ord som at noen har tisset på den.

– En kvise på kinnet som har kommet og gått siden ungdomsskolen. Den kvisa har utviklet seg til å bli min største rival og erkefiende.

Og du må vite at selv om du kanskje blir litt tøffere med årene, så er det noen ting som aldri forandrer seg (og her tar jeg bare utgangspunkt i at du også ble født med et ekstra pingle-kromosom):

1. Berg-og-dalbaner vil fortsatt være et torturapparat av dimensjoner. Jostein og jeg var nettopp i Tivoli i København, hvor jeg prøvde å tøffe meg ved å være med opp i en liten berg-og-dalbane. Det jeg ikke visste var at i den største bakken så var det et kamera..

Jeg har aldri sett Jostein le så mye av noe før. Han klarte nesten ikke stå oppreist. Han måtte ta alle karusellene alene etter det.. Første gang jeg tok en berg-og-dalbane, som 11-åring, gråt jeg hele veien til toppen, og hylte meg deretter gjennom hele den evigvarende helvetesturen på det svære rødmalte jernmonsteret. Jeg fikk tilfeldigvis mensen den samme dagen, og jeg er sikker på at det er en sammenheng der. Systemet mitt ble nok sjokket i gang.

2. Du tror kanskje du kan venne deg til snus eller røyk, men kroppen din vil avstøte det som det skulle vært kreft hver gang.

3. Og når folk setter deg på plass så kommer du fortsatt bare til å si ”åh, unskyld”, i stedet for:

som du burde sagt.

En annen ting jeg nettopp lærte selv er at du vil ikke vite hva maten du spiser er laget av. En reklame for pølser bestemte seg derimot for å gni det inn i ansiktet mitt her om dagen.

Neinei! Et kjapt Google-søk på pølser avslørte at, i tillegg til at pølser definitivt vil gi deg kreft og drepe deg, så består de av:

Hodekjøtt! Jeg sier ikke mer. Bortsett fra dette, som også kom frem:

Så det er kanskje best at du griller kreftpølsene, mens jeg vasker kjøkkenet og bekymrer meg for hormonelle utbrudd og hvor dårlig jeg er til å kjøre bil. Jeg vil ikke en gang se for meg hvor ubrukelig en KVINNE ville vært om hun ble plassert foran noe så maskulint og avansert som en grill.

Det siste og viktigste du må vite, er at du kommer aldri til å finne et sted bedre enn Kverneland – og du kommer heller aldri til å finne et sted verre enn Sandnes. Jeg har hørt at de har et hus der hvor alle bare kommer for å spise dop og knivstikke hverandre, og en gang jeg var der så jeg en hjemløs mann spise en død due på åpen gate.

Så hvis du flytter dit så kommer jeg ikke til å besøke deg.

Håper dette var til hjelp!

 

– Hanne

 

Les også

 • http://www.bodoh.blogg.no åshild

  endelig. takk.

  • Anonym

   Enig!!
   Jeg ler så jeg griner!

   • anonym

    Jeg smiler så det gjør vont! 😀

 • Ingrid E

  Elsk på du <3

 • Marie

  Tusen takk for denne fantastisk morsomme distraksjonen fra eksamensforberedelser! 🙂

 • Ann-Siri

  Hahahahahhahahahahahhahahahahahhhahahahaa…
  HAHAHahhahahahahahhahha, så vittig!:D<3

 • Julie :’3

  Likær ! 🙂 Digger bloggen din Hanne! (og jeg fant den HEELT selv! 🙂 Jeg er nemlig en person som aldri finner eller finner opp kule ting selv) Jeg er stolt! 🙂 Du tegner utrolig morsomt og er heelt super! <3

 • Ida

  Jeg.elsker.deg.og.bloggen.din.
  du.er.awesome.

  I <3 you!

 • Ingrid og Rebecka

  Du glemte å hilse fra oss ;(

  Jaja, kjempeeebra innlegg! 😀

 • vilde

  hahahahaha du er så genial! får alltid lættis av innleggene dine

 • goHanne

  Endelig 😀

 • Karoline

  HAAHAAAAAHAHAAAA! Nå fikk jeg så latterkrampe at pappa trodde han måtte ringe galehuset! Du er så flink, og broren din bør være stolt over å få en »konfirmasjons-tale» som denne 🙂 Stå på videre, jeg håper du gir ut en slags bok med alt det du skriver her en gang 🙂 ville solgt som hakka møkk! (som forresten er et litt selvmotsigende uttrykk…)

 • siljeee

  du er virkelig genial! 😀

 • Marthe

  Hanne!! Selv om jeg er litt bitter fordi det har tatt for læææng tiid – så er du herved tilgitt. Naboene banker hardt i veggen mens jeg ler og ler, og det får de bare fortsette med, for jeg skal lese igjen og igjen! Hah! Takk til deg! Håper din bror tar til seg barte-rådet ditt, og ellers tar lærdom av dine refleksjoner om å tre inn i de voksnes rekker. Nå går jeg ut og legger meg på en engangsgrill (kombinasjon av pms og selvmordsforsøk pga at justin biegrøss er i byen). Over og ut!

 • Anonym

  Genialt! Du gjorde nettopp dagen min litt bedre 😉

 • Vilde

  Priceless! 😀

 • Katrine

  Herregud så festlig du skriver! Du vet virkelig å sette ord på ting, det er så kult!:) keep it up, jeg følger med:)

 • Vero

  Dette gjorde dagen min…som alltid 🙂 Takk!

 • Jonas bråtveit haarr

  Fantastisk! Ler så eg grine! Alt det du og din sprøe hjerne kjem på…

 • Ingeborg

  What? Sandnes er jo verdens beste by!

 • Line

  Mitt gudbarn konfirmeres til neste vår. Takk for hjelpa! Akkompagnert av «Love Hurts» og en serie flaue bilder som viser ham i bar rumpe opp gjennom årene, tenker jeg han er klar for voksenlivets mange knekker 😉

 • ninakne

  Haha, ler meg skakk! Men når du har sagt A, må du si B, vil se real-life-bilde fra berg og dalbanenturen, takk! 😀

  • http://tospodkast.tumblr.com/ Jostein

   Eg sporte om eg konne ta bilde av det med mobilen, men eg fekk ikkje lov 🙁 Har det heldigvis lagra inni hjernen min, og der komme det te å bli ein god stond! 🙂

 • Amalie

  Fyyy fader, sinnsykt bra! 😀
  DIGGER DEG! 😀 😀 😀 LYKKERUS!

 • http://www.susannekaluza.com Susanne K

  Du. Er. Et. Geni.

 • Linda

  Haha, dødsbra!
  By the way, Sandnes er da verdens navle!! 😉

 • Emma

  Minus Sandnes-delen (da min farfar er derfra og jeg mener at det er en fin by, men regner med at dette er litt likt Oslo-Bergenforholdet 😛 ) var dette hysterisk morsomt! 😀
  Herlig at du er tilbake igjen, og med et så supert innlegg! Fikk meg til å smile og le midt i verste eksamensstresset, og det trengte jeg 😉 TAKK! 🙂

 • Therese

  Håper du holdt denne talen i konfirmasjonen hans!

  Visste du for øvrig at servelat har fått navn fra det italienske ordet cervello, som betyr «hjerne»? Hodekjøtt… Jeg bare nevner’re.

 • http://dobbelk.blogg.no/ KK

  Haha, elsket det med vekkerklokken!

 • Aina

  Jeg fatter ikke at det går an å være så morsom. Jeg ler så jeg griner.

 • Anonym

  Skulle ønske at denne teksten aldri tok slutt, vær så snill og prøv å blogg litt oftere, Jeg har lest til og med alle de gamle «postene» dine flere og flere ganger bare for å le, jeg kan dem snart utenat.
  😀

 • Isabell gundersen

  Hahah! Du burde gi ut en bok Hanne! Med både skrift og tegneserie 😀
  Du hadde tjent flæsk på det ass! Stå på!

 • Anni

  Hahahaha! Ler så eg grine! >’D

 • http://matmedmonkis.com Monkis

  Hei, oppdaget bloggen din etter oppslaget i Bt-magasinet for noen uker siden. Og brukte en hel lørdag, i pent vær -inne- og leste rubbel og bit av bloggen din. Tusen takk for nytt innlegg. Fantastisk 🙂

 • http://jossejapan.blogspot.com Josse

  Tidenes kjipeste vekkerklokke! 😀 Og jeg kjenner godt igjen røykeerfaringen med første gangen jeg prøvde å trekke inn røyken fra sigarer. Det skal man visst helst unngå, om man vil beholde sjelen sin.

 • Ingrid

  Haha dette gjorde dagen min 20 hakk bedre!
  Tusen takk for en fantastisk distraksjon fra eksamensforberedelsene 😀

 • Louise

  HAHAHAHAHAHAHAH 😀 DØr!

 • http://liinda.net Liinda

  Kunne du ikke kommet med denne for to år siden så jeg slapp å skrive tale til brudern selv? Grein meg gjennom de 10 minuttene med tale foran hele familien. Dreit seg uuuuut!

 • Hanna

  HAHAHHAh jeg har ikke ord, du er så vanvittig morsom!!
  Værsåsnill, aldri slutt! You just made my day 🙂

 • Anna

  LOVE YOU!

 • http://vannspeil.blogg.no Aslaug

  You made my day! 😀

 • http://eliseque.blogspot.com Elise

  gråter

 • Hanne

  Hahaha, for en sengelektyre:)))) jeg kommer til å humre meg i søvn.

 • Julie

  Endelig, og så bra!! Ler!!

 • http://missundecided.blogg.no Miss Undecided

  HAHAHA jeg leeeeer 😀 Du er så utrolig flink!

 • http://stineaarsheim.blogg.no/ Stine

  AHAHAHAHAHAAHAHAH

  Skulle ynskje EG kunne komt på noko så genialt å gi MIN bror i konfirmasjonsgåve…

 • Jente fra Bergen.

  Du er fantastisk og kul og morsom og alt det der. Du er uten tvil den bloggerne jeg liker best å lese (ikke bare fordi alle andre bloggere jeg følger har anoreksia og et bunnløst klesskap). Men jeg BER DEG!!! Kan du ikke blogge oftere? En gang i uken og du hadde vært en knupp.

 • http://inmystrangeworld.wordpress.com Nina C.

  hahaXD måtte legge fra meg brødskiva så jeg ikke satt den fast i halsen når jeg leste dette innlegget:)

 • Ingvild

  Å anlegge bart/dun på overleppa er ALDRI greit! Fyssssjjj… «Så vi møtes igjen…» Haha! Jeg har også ei kvise som alltid dukker opp på samme plass! Tror faktisk jeg ville blitt litt ensom uten den nå. Jeg digger deg, Hanne! Du er helten min! PS: Jeg har nettopp blitt litt mer voksen (er 21), da jeg i går ordnet sparekonto. Miracles do happen.

 • http://www.karolinewasmuth.blogg.no Karoline

  Fantastisk comeback!! 😀

 • Malin!

  Hahahaha, flire mæ ihjæl! Du e så genial!! Glede mæ t neste innlegg!! 😀

 • http://www.maschaarb.blogg.no Mascha

  Dritt braa!! :3

 • http://ywea.net ywea

  jeg skulle ønske at noen hadde fortalt meg det da jeg var konfirmant… jeg tror det hadde gjort fremtiden min mye lettere.

  forresten er berg-og-dalbaner kun for folk som ikke har noe å leve for og dermed gir blaffen i egen helse. jeg har mye å leve for ,slik som kattunger, og jeg skal derfor aldri opp i en slik dødsfelle.

 • Sophie

  Dette varmer hjerte og sprer glede rundt denne tunge triste eksamenstider, venta lenge på den =D Takk skal du Hanne!

 • Anonym

  you made my day

 • Anonym

  HAHAHA…..fantastiske beskrivelsa og illustrasjonar c»,)

 • Ragnhild

  Og der ga livet endelig mening igjen… Takk!!!

 • Nelle

  Herlig, du får meg til å le skikkelig! Herlig, takk.

 • Katrine

  Dette er grunnen til at jeg ikke spiser pølser..

 • monalee

  du er fantastisk. har ikke mer å si

 • Eline

  Urolig bra! Ville ikke at innlegget skulle ta slutt! Du er rå, Hanne!
  Det her er yndlingsbloggen min! Og jeg ler så jeg griner av hvert eneste innlegg, det er en fantastisk ting det å klare og tegne og skrive så bra! Det er mange som får meg til å smile, men du får meg til å le hver gang!
  Stå på videre, du er best!! 🙂 <3

 • http://twitter.com/jungtweet @jungtweet

  Kan du ikke kjøre bil? Ok, jeg har respekt for deg likevel. Til en viss grad.

  • :)

   Heelt enig!! :))

 • http://frokenhafstad.blogg.no Solveig Marie

  You make my day Hanne! Haha! Ler så tårene triller og magekrampa tar meg.

 • Anka

  Apokalypse, faktisk … Haha, fine 😉

 • http://hannelm.wordpress.com Hanne

  Hahaha, herlig. Etterlyser svar fra bror!

 • carina

  ehm… Due er jo en delikatesse daa.. Så våre kjære folk i Sandnes som sitter på gata og spiser due er bare schyyykt distingverte ;P

 • Heidi

  Hei Hanne! 🙂

  Takk for en hysterisk morsom oppdatering. Også på min bursdag..
  (Teknisk sett ble bloggen oppdatert i dag, men jeg fant innlegget i dag = Lykke!)

  Ha en herlig dag! Fortsett med det du gjør. You’re awesome!!

  -Heidi

 • http://synnesboble.blogspot.com Synne

  Takk for at du gjorde eksamensinnspurten litt lysere 🙂

  Tror forresten du akkurat hisset på deg hele Sandnes med duespisere og alt.

 • http://fetmenfattet.wordpress.com/ Fet, men fattet

  Jeg sitter på et sentralbord å hater livet mitt. Så var det nytt innlegg fra deg. Nå blir folk sinte fordi jeg snorkeler inn i telefonen istedenfor å hjelpe de.
  Takk for at du gjør drittdagen min litt mindre bedriten <3

 • Kari

  Hahahaha, du er så genial!

 • martha

  Elsket det med grillen, skal så vise det til kjæresten min! I går fikk jeg egentlig ikke steke bacon fordi det er en mannfolkting, jeg måtte fikse pizzadeigen, noe jeg sterkt misliker å gjøre. Men så nekta jeg, og baconet ble kjempebra!

 • Luna

  Slenger meg på bølgen av heia-rop for deg. Og blir selvsagt glad for å få en unnskyldning til å utsette eksamenslesingen litt i morgentimene.

 • :)

  haha 😀 Digger bloggen din så syykt Hanne!! 😀

 • http://www.anettekyvik.com Anette

  Kvernaland <3
  Aldri sett duespisere på Sandnes, men jeg har sett en mann på Ruten som hadde på seg en hullete joggesko full av hvite småmark. Vil tippe det var omtrent like sjarmerende som duespiseren…

  • Anonym

   eg bor i sandnes og har bodd her heile live, eg ane che korr kverneland e, sandnes e jaffal awesome nokk t å ha freakshows di lyse opp den mørke ruten. føle meg allti mye bedre itte eg har sitt ein sånnen får deg t å se du sjøl e perfekt 😉

   vil bare enna me å sei at iche alle i sandnes e rusmisbrukere på ruten som spise duer tisse i busskur og har innsektspiste kler 🙂

 • Marit

  Hahahahaha, jeg ler meg i hjel av jenta med grillen! Herlig!

 • Ingvild

  Det er helt sykt hvordan du tar alle poeng på kornet! Jeg ler så jeg faller av stolen! Tusen takk for herlig barnslig glede! 😀

 • fra trine

  hahahah ser du møtte tom! 😀

  • http://tegnehanne.no Tegnehanne

   Er det duemannen?

 • sunni

  Takk Hanne, jeg har nå bevis mot min kjæreste som vil flytte til Sandnes om at det rett og slett blir umulig!

 • Ida

  TA DÆG TUREN TE KVEDNALAND DIU!

 • http://eventyretom.blogspot.com Fru Buur Bækgaard

  Hahaha, du er den sjoveste i verden. Jeg glæder mig allerede til næste indlæg!

 • http://aidylpaidyl.blogg.no Lydia

  Kjøp pølser i Tyskland så får du ikke like mye dritt i 😉

  – L

 • Margrethe

  Den som venter på noe jævlig bra, venter ikke forgjeves! Du er GENIAL Hanne!!!

 • http://witchberg.blogspot.com Benedicte

  Hahahaha, damen på grillen

 • Anonym

  Fy søren, YOU MADE MY DAY!!!

 • Jules

  Fnis:)

 • Asle Sigbjørnsen

  Hahah Takk for den fine «Talen», eg lo masse 😉

 • http://trilleblogg.com Trille

  Ååååååh, elsk på! 🙂 Herregud, jeg dør! 🙂 Du er awesome. 🙂

 • Natalia

  Der felte jeg noen tårer av latter.. Sjøl om jeg stusser litt over hva du skriver om Sandnes; etter hva jeg har hørt, ville jeg heller trodd det var en meir passandes beskrivelse av Haugesund.. (?)

 • Anonym

  Hahahaha, fantastisk !! Vekkeklokka fra hælvete <3

 • Anna

  Genialt!! Du bare må blogge oftere, dagens lille høydepunkt! 😀

 • http://motionocean-siv.blogspot.com Siv

  Jeg LO – sånn HELT seriøst. TAKK for et SUPERT innlegg, Hanne!

 • http://www.omdittogdatt.wordpress.com Sigrid

  Å herregud, du dreper meg!!! xD

 • grillkongen

  Du e heilt rå!

 • Vilde

  Du er jævlig bra

 • Ida

  Du e utroligt flinke, å digge humoren din 🙂
  Like att du oppdatere sjeldent, sånn att når du faktiskt oppdatere så får me noge som ikkje e «dagens outfit».

  Stå på !

 • Leanda

  Du er rå, Hanne! Jeg lever på bildene og tekstene dine lenge – veldig lenge, faktisk. Plutselig dukker det opp noe jeg assosierer med et eller annet du har laget, så får jeg latterkrampe for meg selv. Nok en gang, helt rått. Gleder meg masse til flere innlegg 🙂

 • TrineLiseKvise

  Åhhh, Hanne! Du lyser opp den grå onsdagskvelden min såå mye, kanskje jeg klarer å stå opp å komme meg på jobb i morgen av like vel.

 • Maren

  Jeg tror jeg elsker deg. Sånn helt særr.

 • Elise

  HAHAHAHAH du er rett og slett genial kjære deg 🙂
  Btw, sandnes er tingen <3<3

 • Ida Johansen

  Kjære kjære Hanne! Jeg la veldig godt merke til neglebite delen av innlegget ditt og jeg tenkte jeg skulle dele en opplevelse med deg 🙂

  Jeg biter også negler, og har gjort det helt siden jeg utviklet svarte små tenner å bite med. Da jeg var 6 år fant mamma ut at hun skulle kjøpe en slik neglelakk som skulle hindre meg i å bite, siden den smakte så vondt. Den het Go’negl og levde absolutt ikke opp til embalasjen. Den gjorde ikke neglen min god i det hele tatt! Og det var ikke nok med at den smakte dritt hver gang jeg forsøkte å snike til meg en smakebit, neida. Smaken satt seg også fast i munnen min i flere timer etterpå og jeg klarte ikke å spise normal mat.
  Etter noen uker med denne torturen mot smaksløkene mine begynte hodet mitt å lage sin egen verden. Plutselig en dag smakte ikke neglene mine vondt lenger. Hjernen min hadde rekonstruert smaken av Go’negl til en nybakt bollesmak! Det høres umulig ut, men hadde du møtt meg forstår du hvorfor…..
  Min mor gav derfor opp dette prosjektet, men jeg fikk beholde flasken.

  Jeg vil bare advare deg/dere som leser om at det neste jeg nå gjorde var ikke noe jeg gjorde for å tilintetgjøre menneskeheten.
  Siden jeg ikke følte behov for å smøre bollesmak på fingrene mine lenger, fant jeg ut at jeg kunne gjøre noe mer humoristisk med denne flasken. Jeg og min da beste venninne satt nede på rommet mitt og pratet om våre framtidige planer om å bli sjørøvere og skrev utstyrsliste over hva vi måtte ta med på skuta. Plutselig var det som om en ond stemme skrek ut over hele hjernen min. Jeg stirret lenge på venninnen min og hørte meg selv si: «Vil du ha vann?» Hun sa selvfølgelig ja, og jeg hentet to glass og gikk på do for å fylle vann i glassene. Uten at jeg helt klarte å kontrollere hva jeg gjorde, så jeg meg selv tømme hele flasken med Go’negl i vannglasset til venninnen min. Ikke missforstå, dette var helt trygt! Det var iallefall det stemmen i hodet mitt sa.
  Jeg gav vannet til venninnen min og da hun drakk brøt jeg ut i latterkrampe og fortalte hva jeg hadde gjort. Hun begynte å gråne og løp hjem.
  Dette resulterte i at jeg 10 minutter senere fikk en sint telefon fra hennes stefar om at jeg var ond og forsøkte å forgifte barnet hans. Jeg fikk streng beskjed om at jeg aldri fikk bevege meg innenfor dørene hans igjen.

  Vi ble venner dagen etterpå og dette gjorde at jeg så meg nødt til å snike meg inn vinduene hennes i 4 år etterpå i frykt for at stefaren hennes skulle henge meg opp på veggen som en av hans kunstverk. Jeg fikk vite for 1 år siden at han ikke hadde brydd seg så mye lenger når han fikk vite at det ikke var farlig. Jeg hadde da ødelagt utallige mange klesplagg fordi jeg satt meg fast i spikere i vinduet hennes.

  DERFOR Hanne, IKKE begynn med slik neglelakk! Det kan føre til at hjernen din tror du er en bolle og forgiftning av dine beste venner!

  • Guri

   Hahahahahaha, jeg døøør av latter. Go´negl ja, det var tider.

  • http://tegnehanne.no Tegnehanne

   Hahaha, tusen takk for at du delte dette! Made my day!

  • olffobwugnz

   g546Ud xtqwtugfzqws

 • Anna

  Haha! Ler meg skakk i hjel! kjempe morsomme historier og tegninger! håper det ikke blir så alt for lenge til neste innlegg!

 • Hilde

  haha.. du e genial.. du burde skriva ei bog om alle de 100 tingå ein burde unngå i livet. Digge bloggen din. Knekke samen kver gang. Bor sjøl i Oslo, men e fra Hommersåk utenfor Sandnes. Alltid løye å hørra ka inntrykk folk har av den byen. Bryr meg sjøl fint lide. E kje så viktig. Men Kverneland e jo ein koselige plass då 🙂

 • Selma

  Jeg sendte deg brev, men du har ikke svart meg .. 🙁

 • Storfan

  Fantastisk!!! Du e jo bare heilt utrolige på å få fram de rette momentene. Enig med at Sandnes e farlig. Det e avsides, også kalt utlandet, så det e viktigt å passa seg for folk derfra! 🙂

 • Hallo

  Eyey ikkje diss sandnes! Haha,men de har en litt morsom dialekt da, det må jeg innrømme!

  Flott med nytt innlegg! Elsker fortsatt bloggen din <3

 • Michelle

  Jeg tror kanskje jeg elsker deg. Du er litt (fullstendig) fantastisk! 🙂

 • Anonym

  haha digger deg ( men du måå skrive oftere!!!!!)

 • Anonym

  hahahha! fantastisk genialt! du har gjort det igjen! Takk for at du muntrer meg opp i all eksamensskrekken. : D

 • http://www.jegkjedermegbloggen.blogg.no MG

  Var forresten ikke meningen å være anonym.

 • http://alisesk.blogg.no Alise

  Hanne. Jeg elsker deg. Jeg ler ca aldri når jeg er helt alene, for det er bare flaut. Men når jeg leser din blogg.. Da ler jeg. Jeg ler høyt og lenge. Selv om du bare legger ut innlegg 4 ganger i året, går jeg innom bloggen hver dag. Jeg har lest gjennom alle innleggene en del ganger å ler like mye hver gang. Du er fantastisk!

 • Kathrine

  Sandnes for faen! Sandnes e stabilt! 😀

 • http://www.akrylogoljemaling.blogg.no Solo ♥

  Du er rett og slett helt GENIAL, spesielt kult at vi kommer fra samme sted! ♥ ☺

 • Anne

  Aldri vert i Sandnes, vil ikkje dra der. Du ga meg kraftig mareritt

 • http://songbiird.blogg.no Ragnhild :)

  Endelig! 😀 haha, du er genial

 • http://Kivi Kivi

  HaHAAAhahaha…! 🙂
  Endelig var du tilbake. I kjent stil, med et nytt og fabelaktig innlegg som får meg til å lure på hvorfor jeg aldri har tatt en berg-og-dal-bane før… Et sånt bilde må jo være fint å ha hengende på veggen… 😉

 • Beate

  D fins faktisk ikkje verre plasser enn Sandnes, nei.. Bror: IKKJE flytt te sandnes! Eg besøge deg ikkje eg heller då!

 • Kristine

  Latterkrampe x10000
  Herregud, du er bare fantastisk!

 • http://www.ganzie.net Stina

  Får. Ikke. Puste. Herregud som jeg ler! Og den evige kvisejævelen, kjenner til den. Den kommer tilbake gang på gang, og når jeg tror at nå! er den borte, så kommer den jaggu en gang til. Det er som TV Norge og politiskolen. Om att og om att igjen. Sukk.

 • http://bittersort.blogg.no Bittersort

  Kjære Hanne, du er genial, virkelig!

 • http://alizeefan.blogspot.com Veronica

  Ler meg i hjel!! Du er helt fantastisk Hanne 😀

 • Anonym

  Jeg dævver. Særr. Får ikke puste

 • http://ingridpenguin.blogg.no/ ingrid

  Hahaha! Du er best, som alltid!

 • Helene

  hahahahaha! ler og ler og ler! Du er så bra.

 • Kim

  åh Hanne….du har fantastisk humor!

 • Anonym

  Hanne!!!

  Jeg så du var ute å løp i går!! Hvitt pannebånd og jompar på Kvernaland!
  Kan du ikke lage noe bra tegneserie utav det? Evt. hvordan hjemkomsten føles?? =)

  Smilte og smålo i bilen når jeg så deg. (Fint ment altså)
  Første jeg tenkte var at «yes, nå kommer det snart en ny update, og så hadde du postet også!»

  Supert innlegg over! Digger deg! hehe…

 • Anonym

  eg elskar deg <2

 • Kaja

  Endelig! Verdt all ventinga :’) Lo så tårene trilla! ilu!

 • Julie

  HAHAHA jeg ler og ler! Genialt! Elsket PMSen hindrer meg i å tenke klart… ååh du er genial!

 • Guro

  Hanne, du er dritflink! Jeg skulle så inderlig ønske at du kunne blogge oftere!

 • http://www.empireofatlantis.tumblr.com suserå

  shit håper ikke det er mitt hus

 • Kristin

  Hahaha! Har ikke hørt om bloggen din før i dag, DIGGER den! Latterligste jeg har lest, herlig! Ler så tårene triller :’D

 • http://www.bombompoow.blogg.no BELINDA

  Haha, sinsykt bra! 😀
  Jeg sjekker om bloggen din hver dag for å se om du har satt inn et innlegg eller no.. du får meg faktisk til å smile å le, digger å komme inn på bloggen din for å lese, men blir faktisk bedre humør av det! (-:

 • Christian

  Fantastisk morsom og kjekk blogg, du har en herlig humor! Keep it up!

 • http://glasapplen.blogg.no julianesofie

  Har du sett at VG søker en ny tegneserietegner? De vil også helst ha en kvinne/jente! 🙂 Se på vg.no og så finner du helt sikkert artikkelen.

 • http://www.penedicte1.blogg.no Benedicte Andreassen

  Du er morsom, rett og slett 🙂

 • Ingrid

  Bli med i VGs tegneserie-konkurranse!

 • Kristine

  Go negl virke kje:-) Einaste så nytte e akrylnegle, di går de kje ann å bita:-) Ta turen t neglespesialisten neste gong du e på Bryne:-)

 • Anonym
  • Jorge

   GM when u upatde don 4get upatde dog pong because in game I see that the dog can protect my farm form the theif but theif still can steal my product so GM u should upatde pong na^^ 0

 • MARTHE

  Haha! Helt fantastisk:)

 • Meg

  Haha, du er bare så morsom! Holdt på å le meg i hel. 😛

 • http://negle-lakk.blogspot.com Renate

  Hahahaha, ler så jeg dør av postene dine!
  Oppdaget nettopp bloggen din, du er jo helt syk på å tegne! Morsomste jeg har sett på lenge. Å så er det jo kult at du er fra Kverneland/Bryne, for jeg er fra Klepp : )

 • Emilie
 • anonym meg
 • Lilly

  Dette må du prøve deg på Hanne! http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10073892

 • Tora

  Hanne, det ville vært kjempe artig om du prøvde deg på å komme på trykk i VG! Kommer garantert til å lese!!! http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10073892

 • Moiii!

  Hei! jeg vil brae si att jeg dør på meg selv hver eneste gang jeg er innom bloggen din! Du er så utrlig flink og oppfinnsom! (du har antakeligvis 90 ganger bedre fantasi enn meg…) FORSETT MED TEGNEHANNE FOR ALLTID!

 • http://thales.blogg.no Thale

  Super bra blogg!!! 🙂

 • Vilde

  http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10073892 Du er best, så dette MÅ du rett og slett bare prøve deg på! Heia Hanne!!

 • Oda PT
  • http://themagneticworld.blogspot.no Magne

   JAA!!! Hanne du må melde deg på!

 • http://alexalyng.blogg.no Alexa

  herregud, jeg vil gifte meg med deg <3

 • http://marthelle.blogg.no Marthelle

  Du er bare dødsflink!
  Ikke bare til å tegne, men til å fremvise ting på en morsom måte!
  Stå på, du er bare best ♥

 • Ane

  Hadde jeg bare fått den livsvisdommen da jeg var konfirmant….

 • http://themagneticworld.blogspot.no Magne

  Genial blogg!! kommer det snart et nytt innlegg? you make my day! 😀

 • http://frksmed.blogspot.dk/ Sine

  Hej Hanne.
  Har læst dit indlæg 3 gange nu. Griner stadig lige så meget som 1. gang jeg læste den.
  Er virkelig imponeret over hvor meget tid du lægger i hvert indlæg på din blog. Jeg vil hellere have et indlæg en gang om måneden end jeg vil have et indlæg hver uge som er kedelige.
  Keep on the good work!

  Håber du har haft en god weekend.

 • http://dual-income.blogspot.com Ugla

  Verste man kan si om tegnehanne er at hun ikke blogger nok! 🙂

 • Idun

  Du er helt SYKT morsom !!
  Hørte på et innlegg der DU var med fra P3 der du nevnte at du ville leve på tegneseriene dine, jeg kunne ikke la være å tenke på gavene du har fått fra leserne dine ! Kanskje du klarer å leve på dem i fremtiden ? hahahhaha

  Mange hilsener fra Stavanger!! 😀

  PS. så må jeg bare si at en i klassen min kommer fra Kverneland så jeg føler på en måte at jeg kjenner deg, uansett hvor creepy d kanskje høres ut…

 • haha

  jeg følte meg truffet 🙁 jeg bor i Sandnes, men de har ikke et sånt hus der som jeg vet o.o haha, morsom tegneserie 😀

 • Maria

  Herlig.

 • I

  Hei, jeg bare lurer på om det kommer en bloggings(innlegg) snart….VET dette er masing, (unnnskyyyyld), men hvis du ikke holder på med en, kan du begynne nå? Det regner ute, så kanskje du ikkke har bedre ting å gjøre? 😀 Jeg har ihvertfall ikke det 😉

 • Ida Christine

  Det er sjelden jeg legger igjen spor etter meg, men jeg må bare si at jeg digger tegneseriene dine! Fantastisk morsomme 😀 Hadde ikke gjort noe om du oppdaterte oftere, men det er nå verdt å vente på at det kommer et nytt innlegg 🙂 Gooo Hanne! 😛

 • Ole Kristian

  Omg, jeg dør av latter!!!

 • https://.yaca.blogg.no erga

  hhahaha, ja d blir dua t middag wooooooooot

 • Kristina

  Hahahhah! Bloggen din er det eneste som får meg til å le HØYT foran pc-skjermen! 😀

 • Trudi

  Du er på kanten av kriminell, du drepte meg nesten! :C

 • http://maylinn-tegneblogg.blogspot.no/ Anonym

  Jeg har aldri i mitt liv lest eller sett noe bedre.. Jeg vrenger meg av latter her xD

 • http://maylinn-tegneblogg.blogspot.no/ May-Linn

  Jeg har aldri i mitt liv lest eller sett noe bedre.. Jeg vrenger meg av latter her xD

 • Ingrid S.E

  Herregud denne bloggen er noe av det morsommeste jeg har lest! Takk Hanne for at du redder resten av året mitt! hahahaha

 • Synne

  HAHAHAHA! JEG LER MEG IHJEL!!!
  Kanskje ikke det beste å lese i klassen…

 • http://anabolika.gq http://anabolika.gq

  Hello, you used to write fantastic, but the last few posts have been kinda boring… I miss your super writings. Past several posts are just a little bit out of track! come on!

 • http://anabolika.gq http://anabolika.gq

  You are my inhalation , I own few web logs and occasionally run out from to brand.I believe this web site holds some really great information for everyone. «The penalty of success is to be bored by the attentions of people who formerly snubbed you.» by Mary Wilson Little.

 • http://obrobkametali.gq http://obrobkametali.ga

  I would like to show my appreciation to the writer for rescuing me from this difficulty. Because of surfing around throughout the world wide web and coming across things which were not powerful, I was thinking my entire life was gone. Being alive devoid of the solutions to the issues you have fixed all through your main blog post is a crucial case, as well as those which may have adversely affected my career if I had not discovered your site. That capability and kindness in taking care of every part was very useful. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t discovered such a solution like this. It’s possible to at this point look forward to my future. Thanks so much for this high quality and result oriented guide. I will not think twice to suggest your web site to anyone who would need assistance on this problem.

 • http://obrobkametali.gq http://obrobkametali.tk

  Some really wonderful information, Gladiola I discovered this. «Never put off until tomorrow what you can do the day after tomorrow.» by Mark Twain.

 • http://dietasparaperderpeso.tk http://dietasparaperderpeso.tk

  You are my intake , I have few blogs and occasionally run out from to brand.

 • http://dietasparaperderpeso.ga http://dietasparaperderpeso.ga

  Thanks a lot for giving everyone remarkably spectacular possiblity to read articles and blog posts from this web site. It really is so brilliant and as well , stuffed with amusement for me and my office colleagues to search your blog not less than thrice in a week to learn the newest items you will have. Not to mention, I am just actually satisfied concerning the brilliant ideas you give. Some 3 tips in this article are undoubtedly the most impressive I have ever had.

 • http://dietasparaperderpeso.tk http://dietasparaperderpeso.tk

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 • http://dietasparaperderpeso.ga http://dietasparaperderpeso.ga

  Thanks for sharing superb informations. Your web site is very cool. I’m impressed by the details that you have on this site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched all over the place and simply could not come across. What a great site.

 • http://dietasparaperderpeso.ml http://dietasparaperderpeso.ml

  I like this post, enjoyed this one thank you for putting up. «‘I have done my best.’ That is about all the philosophy of living one needs.» by Lin Yutang.

 • http://dietasparaperderpeso.ml http://dietasparaperderpeso.ml

  My brother recommended I might like this web site. He was entirely right. This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 • http://dietasparaperderpeso.cf http://dietasparaperderpeso.cf

  excellent issues altogether, you just received a new reader. What might you recommend about your publish that you simply made a few days in the past? Any positive?

 • http://dietasparaperderpeso.cf http://dietasparaperderpeso.cf

  I went over this web site and I believe you have a lot of superb info, bookmarked (:.

 • http://abnehmentabletten.tk http://abnehmentabletten.tk

  Some truly excellent content on this website, regards for contribution. «Be absolutely determined to enjoy what you do.» by Sarah Knowles Bolton.

 • http://abnehmentabletten.tk http://abnehmentabletten.tk

  Keep up the great piece of work, I read few articles on this website and I believe that your site is real interesting and contains sets of excellent info .